featured

Popüler analistten Bitcoin için düşüş uyarısı geldi: “Sıradaki hedef 24,000 dolar olabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto analisti olan Dan Gambardello, geçtiğimiz günlerde piyasa lideri olan Bitcoin için fiyat hedeflerini paylaştı. Analiste göre BTC fiyatı kısa vadede 24,000 dolara düşme riski ile karşı karşıya.

Bitcoin bu yazının yazıldığı sırada 27,361 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saat içinde %1,92’lik bir artış kaydetti.

Kripto yatırımcısı ve analisti olan Dan Gambardello, son analizinde Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç hafta içinde 24,000 dolara düşeceğini tahmin ettiğini belirtti. Bunun olacağını tam olarak garanti edemediğini eklese de, makro açıdan bakıldığında yakın gelecekte bu seviyeye bir düşüş öngörmenin mantıklı olduğunu söyledi.

Paylaştığı videoda Gambardello, Tether’in şirket kârının %15 olana kadar Bitcoin satın alacağına dair son duyurusundan da bahsetti. Analist, bu gelişmeyi kripto alanı için genel olarak olumlu bir işaret olarak nitelendirdi. Buna rağmen, BTC’nin fiyatı kısa süre önce, geçen yıl Kasım ayında kurulan uzun vadeli bir kanala düştü.

Analist, yatırımcıları uyarıyor

Analist, BTC fiyatının 24,000 dolara düşmemesi için yakında bu kanaldan çıkması gerekeceği konusunda uyardı. Gambardello’ya göre piyasa liderinin fiyatı kanaldan zamanında başarılı bir şekilde çıkarsa, önümüzdeki birkaç ay içinde 33,500 dolara tırmanabilir. Bununla birlikte, 33,500 dolara giden yolda, önce 20 günlük ve 50 günlük EMA seviyelerini hatlarını desteğe çevirmesi gerekecek.

Bitcoin

Son 24 saatte %1,92’lik bir artış kaydeden BTC, en büyük altcoin olan Ethereum’a karşı da %0,83 oranında güçlenmeyi başardı.

Fiyat artışına paralel olarak Bitcoin, son güne göre günlük işlem hacminde de artış gördü. Sonuç olarak, toplam günlük işlem hacmi yaklaşık 14,9 milyar dolar olarak kaydedildi.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin