Bitcoin dibi gördü mü? Kripto para analistleri açıklıyor
Bitcoin dibi gördü mü? Kripto para analistleri açıklıyor

İki ünlü analistten Bitcoin için aynı fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’i değerlendiren iki analist, fiyatın 7 bin dolara ulaşabileceğini iddia ediyor. Todd Butterfield’e göre, Bitcoin (BTC) fiyatı Mayıs ayı sonunda kademeli olarak 7.000 dolar direnç seviyesine yükselecek.

Bitcoin 7.000 doları aşacak

Elliott dalga prensibini kullanan Butterfield, en büyük kriptografiyi adım adım, birkaç istisna dışında analiz ederek 7.000 doları aşacağını iddia etti ve şunları ekledi:

Bunlar ihtiyaç duyabileceğimiz birimler… Gerçek büyüme hedefi devam ettiğimizde değişecek.

Benzer şekilde, eToro’nun kıdemli pazar analisti Mati Greenspan, Fibonacci’yi kullanan grafik analizinde, Bitcoin ilk büyük satış duvarını bulmadan önce kendisini 7000 dolarda bulabileceğini söyledi ve şu açıklamayı ekledi:

 Fibonacci yeniden oluşturma aracını ATH BTC’den kaldırarak, bu etabın bizi ilk duvara çarpmadan önce 7.000 dolara kolayca getirebileceğini görüyoruz.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin