Ünlü analistten destansı ralli beklentisi! İşler kızışabilir!
Ünlü analistten destansı ralli beklentisi! İşler kızışabilir!

Ünlü analistten destansı ralli beklentisi! 3 altcoin’de işler kızışacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakından takip edilen bir kripto stratejisti, iki altcoin projesi için güçlü ralliler öngörüyor. Peki hangi seviyede girip hangi seviyede çıkılmalı?

ALGO doludizgin

Altcoin Sherpa mahlaslı analist, 170.000 Twitter takipçisine akıllı sözleşme platformu Algorand’ın (ALGO) şu anki 0,81 dolarlık değerinden neredeyse %60 artış öngördüğünü söyledi.

 “ALGO şu ana kadar iyi görünüyor ve bu destek alanından uzaklaşmaya devam ediyor.”

Image

Altcoin Sherpa, ALGO’da kısa vadeli yükseliş eğiliminde olsa da, Ethereum rakibinin hedefini 1,29 dolarda tutunduktan sonra düşüş trendine dönmesini bekliyor.

RARE’in başarısı sürpriz değil

Altcoin Sherpa’nın dibe vurma sürecinde olduğunu söylediği yeni Ethereum tabanlı NFT pazarı ise LookRare (RARE).

“Bu pozisyonda, A&E geri dönüşünün oynamasını bekliyorum. Muhtemelen 3 dolarla bitmiş olacağım. 200 EMA [üstel hareketli ortalama] 4 saatlik direnç olarak hareket ediyor. Bence bunu satın almadan önce 1,80 doların [desteklemek için] çevrilip çevrilemeyeceğini görmek için beklemek en iyisi.”

Image

Bu haberin yazıldığı sırada LOOKS 1,80 dolar karşılığında el değiştiriyor.

ETH’nin gerçek katili kendisi mi?

Kripto stratejisti, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’un (ETH) fiyat hareketini de takip ediyor. Altcoin Sherpa’ya göre, ETH tekrar tekrar daha düşük zirveler kaydettikten sonra yüksek zaman dilimlerinde halen düşüş eğiliminde görünüyor. Ancak, Ethereum’un kilit bir direnç alanını ele geçirmeyi başarırsa tutumunu değiştireceğini de ekliyor.

“Ethereum için fikrimi değiştirmemi sağlayacak şey 3.050 dolarlık seviyenin kırılmasıdır. Bu noktada, daha yüksek bir yüksek argümanınız ve ardından daha yüksek bir dip noktanız var. Sonuç olarak, bu 3.300 dolarlık alan gerçekten kırılırsa, bu gerçekten çok güçlü çünkü o noktada net olarak daha yüksek dipleriniz ve daha yüksek zirveleriniz var.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin