featured

Kripto analistlerinden karamsar Ethereum yorumu: Düşüş 750 dolara kadar devam edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum için düşüş derinleşiyor. ETH şu anda Temmuz’un düşüğü olan 1,290 dolar civarında işlem görüyor. Analistler, fiyatın önümüzdeki aylarda 750 dolar ile 850 dolar arasına bir düşüş yaşamasını bekliyor.

CryptoCapo adlı analiste göre, Ethereum fiyatı bir sonraki destek noktasına seviyesine ulaştı. Buna dayanarak analist, piyasanın talep yoğunluğu veya satın alma ilgisi nedeniyle Head&Shoulders (H&S) teknik modelinin boyun çizgisini test edecek hafif bir sıçrama göstermesini bekliyor.

Bunu takiben fiyat, birkaç ay boyunca yerel dip olması muhtemel olan 750 dolar ile 850 dolar arasındaki alana bir düşüş yaşayabilir.

Ethereum grafik

Analiz, ETH fiyatının Fed faiz artırımı satış baskılarından bir darbe almasından sonra gelişti. Ancak bu, en gözde altcoin için tek düşüş tahmini değil.

Bir TIME raporunda, birkaç analist de çeşitli nedenlerle Ethereum fiyatında karamsarlığa işaret etti. Kavita Gupta, daha geniş pazar satışlarının derinleşmesi durumunda 500 dolara kadar bir düşüş gerçekleşebileceğini düşünüyor. Aynı zamanda, kripto analisti Wendy O. da ETH’nin tüm zamanların en yüksek değeri olan 4,800 dolardan %85 düşüşle 750 dolara kadar gerilemesini bekliyor.

Ethereum boğaları, 2022’de yukarı yönlü bir kırılma için hâlâ umutlu

Ethereum boğaları, ikinci en büyük kripto para biriminin hâkim düşüş eğilimine rağmen piyasada varlığını sürdürüyor. Aynı TIME raporunda birkaç analist, ETH fiyatının 2022’yi önceki en yüksek seviyesinde kapatmasını ve hatta 2023’te yeni zirveler belirlemesini beklediklerini açıkladı.

Etherumun 8,000 dolara kadar çıkabileceğine inanıyorum. Kripto araştırma ve medya şirketi Token Metrics’in yatırımcısı ve kurucusu: ‘Ethereum açık ara lider, ancak diğer blockchain’ler ETH’nin yüksek işlem ücretleri ve düşük işlem hızı nedeniyle yeni kullanıcıları daha hızlı bir şekilde alıyor’ dedi.

Kripto ve blockchain analiz şirketi Glassnode tarafından not edilen opsiyon verileri, yatırımcıların ETH fiyatındaki artış konusunda eşit derecede iyimser olduğunu gösteriyor. Glassnode’un raporuna göre, The Merge güncellemesinin tamamlanmasına rağmen, yatırımcılar hâlâ çok temkinli.

ZyCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin