Amerikan futbolu efsanesi, hatıra topunu geri vermesi için taraftara 1 Bitcoin vermiş!
Amerikan futbolu efsanesi, hatıra topunu geri vermesi için taraftara 1 Bitcoin vermiş!

Analistlerin Bitcoin yılsonu fiyat tahmini için öngörüleri neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, bu haftaki volatil fiyat hareketinde Çarşamba günü yeni bir ATH gördükten sonra işlem hacminde bir düşüş gördü. Ancak bazı analistlerin Bitcoin yılsonu fiyat tahmin 100.000 dolar olarak kalmaya devam ediyor.

Bu haftaki 67.000 dolara yakın hareket, tüccarların, ilk ABD Bitcoin vadeli işlem borsa yatırım fonunun piyasaya çıkmasına atfedildi.

Cuma günü Bloomberg Television ile yaptığı röportajda bu seviyeyi öneren BitMEX CEO’su Alexander Hoptner da dahil olmak üzere, yılsonuna kadar 100.000 $’a kadar bir fiyat artışı öngören birçok insan var.

Bitcoin yılsonu fiyat tahminleri olumlu

Bitcoin (BTC), Çarşamba günü 67.000 dolara yakın bir seviyede tüm zamanların en yüksek değerine ulaştıktan sonra hafta içi kapanışa kadar yüzde 10’a yakın değer kaybı yaşadı ve 60.000 dolar bandına kadar geriledi.

Hafta sonu işlemler devam ederken BTC, sabah saatlerinde 61.000 dolar seviyelerinde işlem görüyordu. Bitcoin, ABD ETF lansmanının yanı sıra kripto varlıklara yönelen kurumsal yatırımcılar ve “balinalar” olarak bilinen daha büyük yatırımcılar tarafından olası satın almanın ardından rekoruna ulaştı.

Diğer analistler bir sonraki testi 90.000 dolar civarında görüyor. Fundstrat Çarşamba günü bir raporda, “65.000 doların üzerindeki Bitcoin için ilk yukarı yönlü hedefler 72.500 dolar, ardından 89.000 dolar civarında bulunuyor ve eski zirvelerin bu kırılmasında kesinlikle ulaşılabilir olduğu düşünülüyor” dedi.

Fairlead Strategies’in kurucusu Katie Stockton, Pazartesi günü – en son rekordan önce – yeni zirvelere bir kırılmanın, ölçülen bir hareket projeksiyonuna dayanarak kripto para hedefini 89.800 dolar görmesi gereken uzun vadeli olumlu bir eğilim sağladığını söyledi.

JST Capital’in kurucu ortağı Todd Morakis, “Genel olarak hâlâ yapıcı bir pazar” dedi. Cuma günü bir e-postada, potansiyel bir geri çekilmeyi izlediğini, ancak yukarı yönde 72.000 ila 75.000 dolar civarında seviyeler aradığını söyledi.

economictimes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin