Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!
Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!

Analistlerin Bitcoin tahmini birleşti: “2020’ye yeni rekorla gireceğiz.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, Coinmarketcap verilerine göre haberin yazılma anında 10 bin 406 dolardan işlem görüyor. Analistler fiyatta ilk olarak %15’lik bir düşüşe hazırlıklı olunmasını tavsiye ediyor. Fakat birçoğu, 2020 yılına yeni bir rekorla girileceği görüşünde.

“Bitcoin 8.775 dolara düşecek.”

Twitter’dan Financial Survivalism, son zamanlarda, 8,775 dolarlık hedefinin arkasında olduğunu söyledi ve BTC’nin kısa vadeli grafiğinde sergilenen açık ayı görünümünü işaret etti.

Ünlü analist, bazı hareketli ortalamaların kısa vadeli bir death cross olduğunu ve önümüzdeki günlerde aşağı yönlü güçlü bir hamle beklediğini ifade etti.

Financial Survivalism, alış baskısının azalması ve satış baskısının artmasıyla birlikte, Bitcoin’in 8.800 dolarlık bölgede yer alan kısa vadeli fiyat kanalının alt bandına dokunmak için önümüzdeki hafta düşeceğine inandığını söyledi.

“Önce 8 bin dolar altına inecek, sonra 20 bin doları geçecek.”

Bir diğer analist Josh Rager, Bitcoin’in son yıllardaki kargaşasının büyük oyuncular 14.000 dolar civarında kâr elde ettikten sonra gerçekleşen büyük bir yeniden birikimin işareti olduğunu söyledi.

Bitcoin’in fiyatı önümüzdeki haftalarda düşme potansiyeline sahip olsa da Rager, 20 haftalık hareketli ortalamanın var olduğu gerçeğini göz önüne alarak Bitcoin’in yüksek olasılıkla 8 bin dolar altına ineceğini ifade etti.

BTC henüz bu seviyelere inmiş olmasa da analistlerin kesin olarak gördüğü şey şu ki, kripto para birimi piyasası bir kez daha yükselmek üzere.

Rager’ın Mayıs ayında Twitter’da yazdığı gibi, kripto para birimi, Bitcoin’in 2016/2017’deki son boğa koşusu sırasında birçok kez %30’luk geri çekilmeler yaşadı. Mesele şu ki, bu geri çekilmeler her gerçekleştiğinde, ortalama %153’lük bir kazançla sonuçlanan güçlü bir dalgalanma meydana geldi.

Ona göre tarihin tekerrür etmesi halinde BTC’nin gelecek aylarda 20.000 doları geçmesi muhtemel.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1131668130995085312?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1131668130995085312&ref_url=https%3A%2F%2Fen.ethereumworldnews.com%2Fanalysts-expect-bitcoin-price-drop-15-percent%2F

“2019’u yeni rekorla kapatacağız.”

Temeller, iddiaya göre destekleyici. Fox Business’a konuşan Thomas Lee, Bitcoin’in başlıca temel fiyat sürücülerinden birinin güvenli bir sığınak olarak sınıflandırılması olduğunu savundu. Bunu göz önünde bulunduran Fundstrat analisti, BTC’nin yılı 20 bin dolar civarında bitirmesini bekliyor.

ethereumworldnews

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin