"Ethereum, Bitcoin'i geçecek" iddiası: Analistler ETH için ne söylüyor?

Analistlere göre Ethereum’da alım fırsatı kapıda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rakamlar ve verilerden hareketle, analistlere göre Ethereum’un (ETH) önümüzdeki boğa koşusunda iyi bir kazanç potansiyeli olduğu açık. Bugünkü analizimizde bu tezi temellendirdik.

ETH düşüş eğilimini tamamladı ve yeni bir döneme başladı. Ethereum fiyatı Aralık 2018’de 86 dolarla en düşük seviyesindeydi ve oradan da, Haziran 2019’da 361 dolara ulaşan fiyat artışına tanık olduk.

1 haftalık grafik

Yukarıdaki grafikte, kritik destek çizgisini kırmızı noktalı çizgiyle görebilirsiniz: 86,91 dolar. Anahtar destek seviyesi ise mavi noktalı çizgi ile 179,38 ABD doları şeklinde belirtiliyor. En yakın direnç 378,12 ABD doları. O da yeşil noktalı çizgi ile belirtilmiş.

ETH fiyatı Aralık 2018’de ATL’yi (tüm zamanların en düşük seviyesi) geçen yıl 86,91 dolar seviyesine düşerek gördü ve beklendiği gibi oradan geri döndü. Bu arada, yeşil noktalı çizgiyle işaretlenmiş 378,12 dolarlık dirençle de reddedildi.

Mevcut ETH fiyatı, desteğini 179,38 dolar civarında buldu.

Sonuç: Ethereum kritik destek alanına geri döndü.

Ethereum, 200 dolarlık direnç hattında (kırmızı noktalı çizgi) reddedildi ve alıcılar fiyatı bunun üzerine çekemedi. Fiyat hâlâ 180 doların üzerinde, ki bu kilit bir destek ve bir de ters Baş ve Omuz gözlemlenebilir. Buradan yapılacak herhangi bir satın alma trendi, gelecek boğa döngüsünde kârlı görünüyor. ETH 200 doların üzerindeki dirençten geçerse kısa vadeli bir ticaret fırsatı söz konusu.

cryptonewsz


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin