TRON
TRON

Analistler TRON’un yeni fiyat rallisinin yakında olduğunu düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pazarlar genellikle kripto para piyasası için zordur. Tarih, pazar günlerinde pazarda hangi yönün belirlendiğini ve önümüzdeki hafta ne olabileceğini gösteriyor. Geçen Pazar, 390 milyar dolar seviyesinde olan toplam piyasa hacmi, Perşembe günü 324 milyar dolara ulaştığında en düşük piyasa seviyesini gördük. Bu rakam şu an 327 milyar dolar ve bir haftada %17 düştü. Ama bazı analistler TRON’un önümüzdeki günlerde yükselişe geçeceğini düşünüyor.

Düşüş piyasasında, Bitcoin ve TRON için 2 seçenek var

Bitcoin (BTC) oldukça zayıf ve 7.345 dolardan işlem görüyor. Bu değer geçen Pazar gününe göre %13,5 daha düşük. TRON (TRX)’a baktığımızda, geçtiğimiz Pazar günü 0,074 dolar seviyelerindeydi ve şu an 0,072 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto para, geçen hafta 0,083 ile 0,068 dolar arasında dalgalandı.

Düşüş piyasasında TRON’un bu dayanıklılığın sebebi, şimdi 3 gün, 15 saat ve 12 dakika uzaklıktaki ana ağ lansmanına bağlanıyor. Daha fazla düşüş belirtileri gösteren Bitcoin ile, TRON için sadece 2 seçenek olduğu sonucuna varmak güvenli. Birincisi, Perşembe gününe kadar yükselen değerde bir artış. İkincisi, önümüzdeki haftada yan hareket gösteren bir token.

Analistler TRON’un yeni fiyat rallisini bekleyin diyor

Ayrıca TRON’un Haziran’a girdiğimizde etkinlik takvimi fazlaca yoğun. Daha önce 31 Mayıs’ta başlayacak ve 26 Haziran’da yapılan Süper Temsilciler seçimleriyle sona erecek olan olaylara dikkat çektik. Bu, önümüzdeki dört hafta içinde, TRON için karşılık gelen piyasa hareketini garanti etmek için çok şey olacak demek.

Justin Sun’un ayrıca, önümüzdeki ayın 14’ünde başlayan FIFA Dünya Kupası öncesinde vSport ile ortaklık kurması da TRX’in fiyat hareketlerini olumlu etkiledi. Ayrıca Justin Sun, TRON Vakfı aracılığıyla, BitTorrent.Inc’yi satın almak istiyor. Tüm bu olaylar, birkaç gün içinde Haziran’a girerken göz önünde bulundurulması gereken faktörler.

Özetle, tüm piyasa düşüş eğiliminde. TRON’un, kripto para piyasasının geri kalanı düşüşteyken, yükselme eğilimi göstermesi için bir dizi nedeni var. Bazı analistler, TRON’un önümüzdeki günlerde yükselişe geçeceğini düşünüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin