Analistler Ethereum fiyatı için uyarıyor! ETH için takip edilecek seviyeler ve beklenen yön
Analistler Ethereum fiyatı için uyarıyor! ETH için takip edilecek seviyeler ve beklenen yön

Analistler Ethereum fiyatı için uyarıyor! ETH için takip edilecek seviyeler ve beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, son yedi gün içerisinde yeşil alanda işlem gördü ve fiyatı geçen hafta %3,7 oranında arttı.  Ethereum şu anda ters çevrilmiş bir flama modelinde görünüyor. Altcoin için düşüş eğilimi yeniden başlayacak gibi duruyor. Altcoin 1.130 dolarda yeni destek seviyesi belirleyebilir.

Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para  yazım sırasında 1.324 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içerisindeki işlem hacmi ise 5 milyar doları aştı. Ancak, analistler varlığın önemli bir fiyat düzeltmesine ve düşüş momentumuna yöneldiğine inanıyor. Bu gelişme, geçen ay ağ yükseltmesinden başarıyla geçtikten sonra kripto için yükseliş beklentileriyle bir kez daha çelişiyor.

Ethereum fiyatı ayı modeli oluştu mu?

Ters flama paterni, Ethereum fiyatının son günlerde döndüğü ve kriptonun hızlanmış bir düşüş momentumuna girme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu seviyeyi gösteriyor.

Bu model altında, fiyatın alt destek trend çizgisini kırmadan önce zirve yaptığı ve önceki düşüş trendini sürdürdüğü bir üçgen oluşumu ortaya çıkıyor. Ethereum’un durumunda, böyle bir senaryo, 1.250 dolarlık destek seviyesini 1.130 dolara kadar kırmak anlamına geliyor. Bu olursa, altcoin %14,3’e varan bir fiyat düşüşü yaşayabilir. Bununla birlikte ETH fiyatının tüm bu senaryoları tersine çevirme ihtimali de bulunuyor.

Kripto izleme aracı Coincodex’in şu anda altcoine yatırım yapmak için iyi bir zaman olmadığı sonucuna vardığı için Ethereum için olumsuz durum olduğunu söyledi. Altcoin fiyatının 16 Ekim tarihinde %7,12’sini kaybetmesi ve 1,237,79 dolardan işlem görmesi bekleniyor. Mevcut hissiyatı düşüş eğiliminde olduğundan ve oynaklık yüksek kaldığından, teknik göstergeler de kripto için olumlu yönde gelişmiyor.

Korku ve Açgözlülük Endeksi’ne gelince, Ethereum aşırı korku olduğunu gösteren 22 puan aldı. Ayrıca, 30 gün içinde, kripto para %40’a eşdeğer 12 yeşil güne sahip olmayı başardı.

Bu arada, gelecek yıl, mevcut değerinden önemli ölçüde daha yüksek olan 2.156,26 dolar işlem fiyatıyla yılı bitirmesi öngörüldüğü için altcoin kralı için daha umut verici görünüyor. Bu nedenle uzmanlar, 2023’ün varlığı satın almak için iyi bir yıl olabileceğini söylüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin