Analistler: Cardano, 2,50 dolara çıkabilir

Analistler, Cardano (ADA) için 2,50 dolara bir boğa koşusu öngörüyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – “Ethereum katili” olarak anılan Cardano, ağdaki zincir içi aktivite arttıkça benimsenmede bir artışa tanık oldu. Analistler, altcoin için 2,50 dolarlık bir hedef belirleyerek ADA fiyatında bir ralli öngördüler.

Hoskinson: ADA’da daha az heyecan ama daha fazla yükseltme var

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, blok zincirindeki Ethereum katili ADA gibi projelerin sonunda internet kadar yaygın olacağına ve gelecekte milyarlarca kişi tarafından kullanılacağına inanıyor.

Hoskinson, ADA’nın benimsenmesi konusunda iyimser. Cardano’nun kurucusu, ekosistemdeki yavaş yükseltmelere rağmen, blok zincirinin toplu kabul yolunda ilerleme kaydettiği görüşünde. Hoskinson’a göre Cardano ekosisteminde daha az heyecan ama daha fazla yükseltme var. Hoskinson yakın zamanda yayınladığı bir blog yazısında buna değindi:

“Bizim görüşümüz, bu protokollerin internet kadar yaygın olacağı yönünde… Bu benimseme ölçeği, haftalar ila aylar değil, yıllar, on yıllar alacak ve bir meme olmayacak.”

Cardano (ADA), artan benimsenmeyle boğa koşusuna hazırlanıyor

Analistler ADA konusunda iyimser. Takma adlı bir kripto para birimi analisti olan @Ezy_Bitcoin, ADA fiyat trendini değerlendirdi. Analist, ADA fiyat eğiliminin altcoin için yükseliş olarak kabul edilen bir baş-omuz modeli oluşturduğuna inanıyor.

Sahiplerine negatif üç aylık getiri sunmasına rağmen, ADA fiyatı yükselmeye hazır görünüyor. YouTube kanalı Crypto Krystian’daki kripto para birimi analistleri de ADA fiyatına dair iyimser bir bakış açısına sahip.

Analistler, ADA’nın 1,33 dolarlık önemli bir fiyat seviyesine çıktığını düşünüyor. Crypto Krystian analistleri kripto parada bir yükseliş trendi öngördü.

FXStreet analistleri ise fiyat 1,50 doları kırdığında ADA’nın patlayıcı bir yukarı yönlü potansiyelin keyfini çıkarabileceği görüşünde.

ADA fiyatı, artan benimsenmeyle 2,50 dolar hedefine doğru bir boğa koşusu yapabilir.

Günlük Cardano analizi yazımızı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin