Analistler, Cardano ağ gelişmelerini yorumladı! ADA fiyatını ne bekliyor?
Analistler, Cardano ağ gelişmelerini yorumladı! ADA fiyatını ne bekliyor?

Analistler, Cardano ağ gelişmelerini yorumladı! ADA fiyatını ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano blockchainin dApp ile ilgili güncellemeleri tamamlaması haftalar ve aylar alabilir. Analistler, Cardano fiyatında bir düşüş öngörüyor ve 0,68 dolar aşağı yönlü bir hedef belirlediler. IOHK’nın Vasil hard fork’u hakkındaki son raporuna dayanarak, Cardano topluluğunun blockchaindeki merkezi olmayan uygulamaların güncelleme alması haftalar alabilir.

Cardano fiyatı daha fazla düşüşe hazırlanıyor

Cardano’nun geliştirilmesinin arkasındaki şirket, IOHK raporu, Vasil sert çatalındaki dApp’ler için güncellemelerin olduğunu ortaya koydu. Cardano ağındaki merkezi olmayan uygulamalar, bir güncellemeden önce aylarca bekleyecekti. Yatırımcılar hard forkun uygulanmasındaki gecikmenin Cardano’nun fiyatını olumsuz etkileyebileceğine inanıyor. ADA topluluğu, Vasil hard fork ile ilgili tüm seçeneklere ve geliştirmelere hemen erişemeyeceğinden, Cardano tabanlı dApp’lerin bu güncellemeleri sunması aylar alabilir.

Cardano ağı, Plutus senaryosunun mantığını yeniden gözden geçirdiğinden onu yepyeni bir blockchaine gönderiyor. Vasil hard forku, akıllı sözleşme kullanıcılarının dApp işlemlerini gecikmeden işlemesine izin verecek.

Cardano ağındaki seçeneklerle birlikte değiştirilecek, muazzam miktarda komut dosyası yeniden yazılacak ve tamamen yeni bir denetim yapılacak. Bir kripto analisti ve yatırımcısı olan Denys Serhiichuk, ADA fiyat trendini daha büyük bir zaman diliminde değerlendirdi ve ADA’nın 0,90 doların altında sabitlendiğini kaydetti. Altcoin’in düşüşe devam etme olasılığı yüksek. Ayılar, ADA’yı 0,68 dolara seviyesine indirebilir.

Analistler zıt bir görüşe sahipler ve Cardano fiyatı konusunda oldukça iyimserler. Analistler, ADA’nın %22’lik bir artış için konumlandığına inanıyor. Analistler, 0,87 dolardan 0,95 dolara uzanan aralığın Cardano için iyi bir satın alma olmaya devam ettiğine ve altcoinin 1 dolara yükselebileceğine inanıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin