Analistler bu meme coin'de büyük bir patlama öngörüyor! İşte nedeni
Analistler bu meme coin'de büyük bir patlama öngörüyor! İşte nedeni

Analistler bu meme coin’de büyük bir patlama öngörüyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyatı, zincir içi aktivite arttıkça büyük bir ralliye hazırlanıyor. Popüler meme coin’deki günlük aktif adreslerin sayısı, Mayıs 2022’de %265 artışa tanık oldu.

Dogecoin aktif adresleri iki ay içinde tırmandı

Dogecoin ağındaki aktif adreslerin sayısı, kripto topluluğunda DOGE’ye olan ilginin göstergesi olarak kabul edilir. DOGE’nin kripto ekosistemindeki alaka düzeyini belirlemek için önemli bir ölçümdür. IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, aktif adresler Mayıs 2022’den bu yana %265 arttı.

Daily Active DOGE addresses

Geçen hafta, aktif adres sayısı yaklaşık %25 arttı. Analistler Dogecoin trendini değerlendirdi ve işlem geçmişinin meme coin’in 0,068 dolardan önemli bir destek oluşturduğunu gösterdiğini kaydetti.

Dogecoin için 0,068 dolar önemli bir psikolojik seviyedir. Analistler, bu seviyenin üzerinde kalmanın DOGE’nin yakında 0,080 dolara ulaşmasına neden olabileceğini savunuyorlar. Dogecoin fiyatı için 0,080 dolara giden yolda neredeyse hiç direnç yok.

In/Out of the Money

Analistler Dogecoin fiyatında büyük patlama öngörüyor

Kripto analisti olan @dkcrypto13, Dogecoin fiyatının düşeceğine ve düşmesi için uzun bir yol olduğuna inanıyor.

Ancak bazı önde gelen analistler Dogecoin fiyatını değerlendirdi ve bir sıkıştırmanın büyük bir patlamaya yol açabileceğini tahmin etti. DOGE fiyat grafiğindeki göstergeler bir ralli sinyali veriyor ve meme coin yükseliş potansiyelini ortaya çıkardı.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin