Analistler bu altcoin'de yeni bir ralli öngörüyor:
Analistler bu altcoin'de yeni bir ralli öngörüyor: "Yeni vizyonla beklenen seviyeye ulaşabilir"

Analistler bu altcoin’de yeni bir ralli öngörüyor: “Yeni vizyonla beklenen seviyeye ulaşabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin’ler kripto piyasasındaki kayıpları silmeye başladığı için Solana fiyatı büyük bir toparlanma kaydetme yolunda. FTX borsa kurucusu Sam Bankman-Fried, Twitter’ı Solana’da yeniden yapma vizyonuna sahip ve yatırımcılar arasında bir yükseliş anlatısını körüklüyor. Analistler, Solana fiyatının yükseliş potansiyeline sahip olduğuna inanıyor ve Ethereum katili altcoin’de bir ralli öngörüyor.

Solana fiyatı, Sam Bankman-Fried’in altcoin vizyonuyla geri gelebilir. Analistler, Solana’da bir yükseliş potansiyeli belirlediler ve altcoin’de bir ralli öngördüler.

Solana fiyatı yakında yükseliş trendine girebilir

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson’dan FTX borsasının Sam Bankman-Fried’ine kadar kriptodaki liderler ve etkileyiciler, Twitter’ın yerini alacak veya onu yükseltmek için merkezi olmayan bir sosyal medya platformunun geliştirilmesini önerdiler.

Sam Bankman-Fried fikrini önerdi ve Twitter’ın Solana blok zincirinde çalışma olanaklarını detaylandırdı. Bankman-Fried, bir dizi tweet’te takipçilerine merkezi olmayan bir Twitter olasılığını anlattı.

Bankman-Fried’in şu sözleri kaydedildi:

Tweetler zincirleme, şifreli; gönderen, onlara kimin erişebileceğini seçer. Bir anlamda bu, DM’leri ve tweet’leri birleştirir. DM’ler yalnızca “only Jill” gizlilik ayarına sahip tweet’lerdir.

Twitter’ın gelir üretimi, kullanıcılardan platformdaki reklamların yanı sıra gönderdikleri her tweet için ücretlendirilerek yenilenebilir. Kullanıcılar kendi Twitter arayüzlerini oluşturabilir ve bundan para kazanabilir.

Yatırımcılar, Twitter’ın Solana’da başlatılmasının SOL’un benimsenmesini ve değerini artırabileceğine inanıyor. Analistler, Solana fiyat trendini değerlendirdi ve altcoin’de bir ralli öngördü. Anonim analist @AltcoinSherpa, Solana fiyatının daha yüksek bir dip oluşturmadan önce 110-115 dolara ulaşabileceğine inanıyor. Fiyat bu seviyeyi aşarsa, analist bunu yükseliş olarak değerlendirir ve şu anda SOL’nin daha yüksek seviyesini geri almasını bekliyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin