Analistler Bitcoin’de güçlü bir kırılma bekliyor
Analistler Bitcoin’de güçlü bir kırılma bekliyor

Analistler Bitcoin’de güçlü bir kırılma bekliyor – İşte bu beklentinin iki nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, geçen hafta çok fazla konsolidasyondan sonra nihayet yükselmeye başladı. Kripto para birimi şu anda 36.000 $ ‘dan işlem görüyor; bu, kripto paranın Ocak ayında 42.000 $’ dan 30.000 $ ‘a düşmesinin ardından birkaç hafta içinde en yüksek fiyatı (Elon fitilini göz ardı edersek).

Analistler, bu fiyat hareketinin önümüzdeki günlerde daha güçlü bir kırılmaya yol açabileceğini düşünüyor.

Bitcoin fiyatı iki önemli direnci geçti

Önde gelen bir kripto varlık analisti, kısa süre önce aşağıda görülen grafiği paylaştı. Grafik, Bitcoin’in bu yılın başlarında görülen en yüksek seviyelerde oluşan iki temel direnç seviyesini geçtiğini gösteriyor.

bitcoin grafiği

Bitcoin Jack tarafından yapılan analiz ile BTC’nin son birkaç hafta içindeki fiyat hareketinin grafiği. Kaynak: TradingView.com’dan BTCUSD

Alan analizi konusunda analistin iyi bir sicili var. Mart 2020’de Bitcoin’in Haziran ayına kadar onu 10.000 $ aralığına geri götürecek V şeklinde bir tersine döneceğini doğru bir şekilde tahmin etti. Ayrıca geçen yılın ilerleyen dönemlerinde daha fazla kesinti olacağını doğru bir şekilde tahmin etti.

MicroStrategy etkisi

MicroStrategy etkisinin BTC’yi de yükselmesi muhtemel.

Firma önümüzdeki günlerde, ister finansal yatırım perspektifinden ister ödeme perspektifinden olsun, dünyanın dört bir yanındaki firmaların Bitcoin’i işlerine nasıl entegre edebileceklerini tartışmak için çevrimiçi bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. CEO Michael Saylor konuyla ilgili şunları söyledi:

“#Bitcoin’i kurumsal stratejilerine entegre ederken firmaların karşılaştıkları yasal hususlarla ilgileniyorsanız, yalnız değilsiniz. Bunu konuşmak için yarın aramıza katılacak 1400’den fazla firmadan profesyonelimiz var. Hukuk ekibinizin katılması için hala zaman var. ”

Bu etkinliğe binlerce yöneticinin katılacağını daha önce belirtmişti:

“Şubat ayının ilk haftasında binlerce yönetici, yetkili… direktör ve danışmanların bir araya gelmesini sağlayacağız. Hepsi bilançolarına veya P&L’lerine # bitcoin’i nasıl ekleyeceklerini bulmak istiyor… Biz onu açık kaynak kodlu yapacağız. ”

Bu olay, geleneksel finans dünyasından milyarlarca daha fazlasının kripto paraya aktarılmasına neden olabilir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin