Boğaların mücadelesi sonuç verdi ve Ethereum artık bu seviyede
Boğaların mücadelesi sonuç verdi ve Ethereum artık bu seviyede

Analistler ATH’sine ulaşan Ethereum için daha fazla yükseliş tahmini yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum ve daha geniş kripto para piyasası, son birkaç gün ve hafta boyunca karışık fiyat hareketi gördü.

Ethereum Fiyatı Yükseliyor

1.200 $’da yaşadığı satış baskısına rağmen, ETH tüm olasılıkları aştı ve 1.423 $’dan yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.423.38 $’ın üzerine çıktı. Yazım sırasında, kripto para 1.345.23 dolardan işlem görüyor ve etki alanını 1.400 dolar civarında tutmaya çalışıyor.

Son 5-6 seansta Ethereum, Bitcoin’den daha iyi performans göstererek 1.200 $ bölgesinin üzerinde keskin bir artış başlattı. Lider altcoin’in fiyatı, yükseliş alanına daha da ilerlemek için 1.245 dolar ve 1.250 dolar civarında önemli bir engeli aştı.

Boğalar yükseliş trendini sürdürmek için mücadele etti ve 1.280 dolarlık direncin üzerinde bir yükselişe neden oldu.

Başlangıçta, ETH / USD’nin saatlik grafiğinde 1.245 $’a yaklaşan dirençle keskin bir şekilde daralan bir üçgenin üzerinde bir kırılma oldu. Ethereum’un fiyatı şu anda %10’un üzerinde arttı ve 100 saatlik hareketli ortalamanın çok üzerinde işlem görüyor.

ETH, daha önce 1.346 $ civarında bir maksimum seviye oluşturacak şekilde ayarlanmışken, fiyat kazançları pekiştirmeye devam etti.

Artış yönünde, 1345 dolar ve 1350 dolar seviyelerinin ilk engelleri vardı. 1.350 $ seviyesinin üzerinde keskin bir kırılma, hızlı bir ilerleme için kapıyı açtı. Bu durumda, Ethereum’un fiyatı 1400 $ ve 1420 $’ı aştı ve küçük düzeltmeden önce de ötesine geçti. Sonuç olarak, bir sonraki önemli direnç 1500 $ seviyesine yakın.

Analist ETH’nin daha yükselebileceğini iddia etti

Yakın tarihli bir tweet’te, bir analist, önemli bir kısa vadeli büyüme görmeden önce Ethereum’u 1.250 $ destek için yakından izlediğini belirtti.

Bu seviyenin üzerinde bir kırılmanın tüm zamanların test edilmesine neden olabileceğini ve boğaların 1170 doların altında bir kırılmadan sağ çıkması gerektiğini belirtti.

Ethereum şu anda önemli noktalarda işlem görüyor. Mevcut fiyatın hemen üzerindeki ve altındaki önemli seviyelere yanıt vermeye devam etme şekli, orta vadede bazı hayati bilgiler sağlayacak.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin