En iyi kripto para yatırım stratejisi hangisi? Usta analist açıkladı
En iyi kripto para yatırım stratejisi hangisi? Usta analist açıkladı

Analistler 2019 çöküşünden sonra neden Ethereum (ETH) fiyatında yükseliş bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 2019’da yüzde 90’ın üzerinde toplanırken, Ethereum o kadar iyi performans gösteremedi. Kelimenin tam anlamıyla tüm ana akım varlık sınıflarının rekor seviyeye yakın kazançlar kazandığı bir yılda (Nasdaq yaklaşık % 40 ve altın % 15’in üzerinde yükseldi), ikinci en büyük kripto para birimi, yüzde 2.67 oranında düşüş kaydetti. 2019 yılında Bitcoin’e karşı ise yüzde 50’lik bir kayıp söz konusu.

Bu rahatsız edici performansa rağmen, analistler, popüler altcoinin nihayetinde ABD dolarına karşı dipte olduğuna ve buradan yükselmeye hazır olduğu konusunda hemfikirler.

Ethereum yukarı momentum için hazırlanıyor

Son birkaç gün içinde, Bitcoin bir kez daha ivme kazanmaya başladı ve son iki gün boyunca bu seviyenin altında kaldıktan sonra 7.400 doları geçti. Altcoinler, BTC’nin tescillediği kazançları kaydederek davayı takip etti.

İvme son birkaç saat içinde yavaşlasa da, analistler önümüzdeki günlerde Bitcoin, XRP ve tartışmasız en önemlisi Ethereum için yükselişin devamını bekliyorlar.

Brave New Coin’de bir analist olan Josh Olszewicz, geçtiğimiz günlerde kripto para biriminin ABD dolarına karşı yüzde 10 yükseliş görmesini beklediğini ve geçtiğimiz ay yükselen üçgen deseni oluştuğunu belirtti.

Bu görüş, kripto para biriminin yüksek seviyelerini aşmayı başardığını, daha sonra bunları destek olarak tekrar test ederek önümüzdeki günlerde daha yüksek bir artış için bir temel oluşturduğunu belirten başka bir analist tarafından da desteklendi.

Uzun Vadeli Temeller

Ethereum’un, yatırımcıların ETH’ye uzun vadede yükselmeleri için nedenler sağladığı da iddia ediliyor.

Kripto para analisti ve Amsterdam Menkul Kıymetler Borsası’nda bir tüccar olan Michael Van De Poppe, kısa süre önce Twitter’da yayınlanan analizlerinden birinde bu duyguya değindi. Yukarıdaki grafikte ETH’nin genişletilmiş düşen bir kamada işlem yaptığını ve şu anda 12 ay önceki ilgili makro destek seviyelerine yaklaştığını belirtti.

Bazı tüccarlar ise fiyatların düştüğü için Ethereum hacminin de düştüğünü, ayıların güç kaybettiğini ima ediyor.

Başka bir popüler Twitter analisti geçtiğimiz günlerde ETH’nin son zamanlarda 2018 dip seviyesinden 2019 dip seviyesine kadar 0.786 Fibonacci düzeltme seviyesine gerilediğini, MACD’nin orta vadede bir geri dönüş belirtisi gösterdiğini savundu.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin