Kripto analisti, Ethereum rakibi olan iki altcoin'in önemli bir atak yapabileceğine inanıyor!
Kripto analisti, Ethereum rakibi olan iki altcoin'in önemli bir atak yapabileceğine inanıyor!

Kripto analisti, Ethereum rakibi olan iki altcoin’in önemli bir atak yapabileceğine inanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum rakiplerinden olan iki altcoin AVAX ve SOL yükselişe mi geçecek? Kripto uzmanı ve analisti olan Pentoshi, Twitter’da Solana’nın (SOL) momentumu yükseliş yönünde değiştirmek üzere olduğunu tahmin ettiğini söyledi. Solana kripto projesi, geçen haftaki büyük satış momentumunun ardından çok önemli bir destek seviyesinde işlem gördü. Şu anda, SOL tokeni, 24 saatlik döngüden %4 artışla 47,89 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, geçen kripto para yaklaşık 40,33 dolara kadar gerilemişti.

Analyst Hints Huge Chances For Ethereum Killers To Surge, Sides With Solana And AVAX

Avalanche (AVAX), Pentoshi’nin tartışmaya değer olduğuna inandığı bir sonraki kripto para olduğunu bildirdi. Analist, kripto paranın 25 dolarlık destek seviyesinin hemen üzerinde kalma kabiliyetinin, 40 dolar seviyesine ulaşma şansını artırdığını öne sürüyor. Şu anda AVAX tokeni, 24 saatlik fiyattan %5 artışla 28,63 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, geçen hafta kripto para yaklaşık 22,13 dolara kadar geriledi.

Analyst Hints Huge Chances For Ethereum Killers To Surge, Sides With Solana And AVAX

Pentoshi ayrıca kripto piyasasının toparlanması için güçlü bir olasılık olduğunu da açıklıyor. Bu nedenle, duygular bir kez ivme değiştirdiğinde, piyasanın tamamen düşüş eğiliminden en üst düzeyde yükselişe geçeceğine inanıyor.

Pentoshi, yatırımcıların yakında işlemlerinde bir geri dönüş göreceklerini tahmin ediyor. Böylece kripto piyasasına azda olsa canlılık getireceğine inanıyor. Ancak uzman, çoğu altcoinin bir daha asla rekor kıran fiyatlarına ulaşamayacağını da tahmin ediyor.

SOL ve AVAX

Solana, kullanıcılara üst düzey dijital ve finansal çözümler sunuyor. Solana, kullanıcıların fırsatlarını en üst düzeye çıkarması için düşük işlem maliyetleri, hızlı işlemler ve diğerleri gibi çekici çözümler sundu. Solana blok zinciri, hizmet, yönetim ve ödemeleri kolaylaştırmak için SOL yerel tokenini kullanır.

Hâlâ uzun bir yolu olmasına rağmen, Solana, piyasa değerine göre ilk 10 blockchain arasında yer aldığından, Ethereum’un “katillerinden” biri olarak kabul ediliyor.

Öte yandan, altcoin AVAX kripto para birimi projesi olarak piyasada yer alıyor. Avalanche, merkezi olmayan uygulamaları (veya dApp’leri) barındırmak için oluşturulmuş çok zincirli bir akıllı sözleşme ağıdır. Avalanche, dünya çapında en büyük ikinci blok zinciri olan Ethereum için bilinen rakiplerden biridir.

Ancak altcoin Ethereum’dan daha uyumlu olduğu biliniyor ve diğer uygulamalar ve projeler için daha iyi destek sağlıyor. Son iki hafta içinde Solana ve Avalanche, kripto ayı piyasasına liderlik eden kripto paralar arasında yer aldı ve kripto paralara uzun süre devam eden yatırımcılar kırmızı bir bayrak gösterdi. Hatta çoğu kişi Solana ve Avalanche’ın Bitcoin başka bir düşüş yaşarsa hayatta kalamayacak paralar arasında olacağını tahmin etti. Ancak, bu yeni hafta kripto paralar için bir fark yaratıyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin