Fantom (FTM), yükselişine devam edebilecek mi?
Fantom (FTM), yükselişine devam edebilecek mi?

Analiste göre bu altcoin 2x-3x sinyali veriyor! “Ethereum’u ezecek kadar güçlü”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, son birkaç yılın en başarılı ve en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri konumunda. Fakat “Ethereum katili” olarak bilinen bazı altcoinler de son aylarda yüksek ilgi görüyor. Başlangıçta Solana dikkat çekerken şimdilerde sahne Fantom’un olabilir.

Fantom geçen ay dikkat çeken kripto paralardan biriydi. Analistlere göre, benzersiz protokolleri ve fikir birliği mekanizmaları nedeniyle çok fazla potansiyele sahip.

Çok hızlı yükselen Fantom, büyümeye devam edebilir mi?

Coin Bureau’nun sunucusu kısa süre önce en son YouTube videosunda aynı şeyi vurguladı. Akıllı sözleşme platformu Fantom’un yerel varlığı olan FTM’nin halen “yukarı doğru çok daha fazla alana sahip” olduğunu belirtti. Geçen yıl yüzde 18 bin kazanç kaydeden FTM’nin büyümeye devam edebileceğini söyledi.

“Bunun nedeni, Fantom’un piyasa değerinin orta büyüklükte olması ve temellerinin şu anda onu geride bırakan kripto para birimlerinin çoğundan önemli ölçüde daha güçlü olmasıdır. FTM’nin tokenomikleri de ciddi anlamda sağlam.”

Aşağıda gösterilen Likit Arz eğrisi de aynı sinyali verdi.

Fantom (FTM) 2x-3x yapabilir mi?
Fantom (FTM) 2x-3x yapabilir mi?

33. sıradaki kripto tokeni, şu sıralar yapılan büyük düzeltmeye rağmen yükseliş anlatımını sürdürüyor. Son 24 saat içinde %8’lik bir gerileme gören FTM 2,65 doların altında işlem görüyor. Fakat söz konusu analist, yükseliş senaryosunda kararlılığını koruyor. Dolayısıyla bu düşüş de onu şaşırtmadı. “Dolaşıma giren FTM’ler, varlığın stake ödüllerinden geliyor” dedi.

“Bu, günde yaklaşık 500.000 FTM anlamına geliyor ve bu da günlük satış baskısının 1,5 milyon doların biraz altında. Şimdi bu küçük miktardaki satış baskısı, artan sayıda Fantom kullanıcısı ve yatırımcısından gelen FTM talebiyle kolayca dengeleniyor.”

Ancak Fantom Vakfı’nın devasa geliştirici fonundan gelen bir miktar satış baskısı olması muhtemel.

Her durumda, FTM dolaşım arzının yarısından fazlasının stake edildiği gözlemlenebiliyor.

Anonim analist, FTM token için tahminini öne sürerek videoyu sonlandırdı. “Bu gerçekler göz önüne alındığında, bu boğa piyasasının geri kalanı için tahminim 2x ila 3x” dedi.

Yol haritası göz önüne alındığında FTM’nin yükselişi çoğu kişi için sürpriz olmayacaktır. Her ne kadar fiziksel bir özelliği olmasa da ekosistem içindeki üyeleri, FUD’lardan bağımsız olarak tokeni destekledi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Altıeylül mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin