Analist XRP fiyatında yükseliş bekliyor! İşte nedeni
Analist XRP fiyatında yükseliş bekliyor! İşte nedeni

Analist XRP fiyatında yükseliş bekliyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Analiste göre XRP’nin uzun vadeli düşüş trendini kırma yolunda ilerliyor. XRP “oyunda canlanma patlaması” gösteriyor buna göre XRP’nin 0,41 doların üzerinde kapanması bekleniyor.

Kripto yatırımcıları için eğitim kursları düzenleyen Twitter kullanıcısı Cameron Fous, XRP’nin şu anda piyasadaki tüm kripto paralar arasında en fazla yükselişe sahip olduğunu söyleyen bir tweet yayınladı.

XRP yükselişe geçiyor!

Analistin paylaştığı grafiğe göre şu anda yedinci en büyük kripto para olan Ripple’a bağlı XRP, kripto paranın tamamına ulaşmasından sonra birkaç yıldır devam eden düşüş trendini kırma potansiyeline sahip. Ocak 2018’in başında 3,84 dolarlık zamanın en yüksek seviyesine ulaşması için önünde daha çok yol bulunuyor. Yazım sırasında XRP bu tarihi zirvenin %89,42 altında işlem görüyor. Analiste göre XRP’nin mevcut ayı piyasasına rağmen bu düşüş eğiliminden çıkabilir.

XRP’nin 0,41 doların üzerinde kapanması bekleniyor

@AltCryptoGems, XRP’nin gidişatını yükseliş olarak gördüğünü de paylaştı. Kripto paranın grafikte işaretli desteğin üzerinde yer alıyor. XRP güncellemesi sırasında bahsettiği simetrik üçgenin üzerinde kırıldığından bahsetti.

XRP grafiğinde bir Golden Cross göründükten sonra, XRP’nin günlük ticareti 0,41 dolarlık direnç çizgisinin üzerinde kapatmasını bekliyor. Daha sonra altcoin’in 0,471 dolara yönelmesinin beklenebileceğini de sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde XRP, kayıplarının bir kısmını geri kazanmak için güçlü girişimlerde bulundu. Altcoin %22 ve %23’ten fazla iki artış gerçekleştirdi. 20 Eylül’deki en son büyümeden bu yana, kabaca %5 oranında düşüş kaydettti.

Gokhshtein Media’nın kurucusu olan kripto fenomeni David Gokhshtein, son tweet’lerinde XRP konusunda yükselişe geçti. Özellikle, topluluğun SEC’in Ripple’a karşı uzun süredir devam eden yasal davasının sona erdiğini hissettiğini ve XRP fiyatının son zamanlardaki yukarı yönlü hareketlerinin bunun iyi bir kanıtı olduğunu belirtti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin