Ünlü analist Vays’dan çok konuşulacak Bitcoin yorumu
Ünlü analist Vays’dan çok konuşulacak Bitcoin yorumu

Ünlü analist Vays’dan çok konuşulacak Bitcoin yorumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in fiyatı geçtiğimiz günlerde, 5.000 dolar eşiğinden büyük bir artış gördü ve kripto topluluğunda pazarın bir yıldan fazla bir süredir onları rahatsız eden düşüş eğilimlerini temizlediğini söyledi. Bitcoin’in bu fiyat seviyesini en son gördüğü zaman, geçen yıl Kasım ayındaydı ve bu durum analistlerin ve uzmanların tahminlerine dayanıyordu. Pek çok değerlendirme, zirveyi başka bir rallinin geleceğine dair bir işaret olarak övürken Tone Vays farklı bir yol izliyor.

”Bitcoin’in fiyat artışı, boğa koşusunun başlangıcı değil.”

Bitcoin topluluğunda önemli bir etkisi olan Vays, son zamanlarda Philadelphia’daki bir Bitcoin Soru-Cevap bölümüne katıldı ve son rallinin sadece bir boğa tuzağı olduğunu söyledi. Analist, 5.000 dolar seviyesini geçmesi nedeniyle Bitcoin’in 5.100 dolara ulaşmasını beklediğini belirtti. Ancak Vays’a göre, Bitcoin’in destek seviyesi olarak 4.950 ABD dolarının altına düşmesi durumunda, bu zor bir zaman olacak. Vays için, 5.200 dolar işaretini geçmek, aşılması gereken bir sonraki büyük engeldir. Vays’a göre Bitcoin bu noktaya ulaşabilirse, piyasa için daha fazla yükseliş hareketi olacak.

Bu buluşma sırasında, Vays’a yöneltilen sorulardan biri, büyük çapta bir balina alımının boğa  koşusundan sorumlu olup olmadığıydı. Analist bu olasılığın oldukça düşük olduğunu söyledi. Ayrıca Vays, iki günlük bir koşunun “boğa” koşusunu çağırmak için yeterince güvenilir olmadığını da belirterek, “büyük bir balina alımının” böyle bir senaryoyu oluşturma ihtimalinin olmadığını da söyledi. Tartışmanın sonuna doğru Vays, büyük bir ekonomik olayın, bir finansal felaketi teşvik etmediği göz önüne alındığında, Bitcoin için iyi olabileceğini söyledi.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin