altcoin SUI

Analist Sherpa açıklıyor: Bu 3 altcoin kısa vadede yüksek kazanç getirebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Analist “Altcoin Sherpa” geçtiğimiz günlerde birçok altcoinin kısa vadede dibe vuracağını öngördü. Piyasanın bu kötü görünümüne rağmen analist, birkaç altcoinin önümüzdeki haftalarda potansiyel olarak büyük kazanç sağlayabileceğine inanıyor. Analist; ARB, SUI ve BLUR’un yakında yüzde 20 ile yüzde 50 arasında kazanç sağlayabilecek altcoinler olduğunu açıkladı.

altcoin

Analist yazısında; Arbitrum (ARB), Sui (SUI) ve Blur’un (BLUR) yakın gelecekte kazanç sağlayacak altcoinlerden bazıları olduğunu dile getirdi. Bununla birlikte bu altcoinlerin potansiyel kazançlarını elde ettikten kısa bir süre sonra fiyatların düşme olasılığının hâlâ mevcut olduğu konusunda yatımcıyı uyardı. İlgili haberlerde, küresel kripto piyasa değeri son 24 saat içinde yüzde 1,91’lik bir düşüş yaşadı. Coin Market Cap’e göre bu son düşüş, toplam değeri yaklaşık 1,12 trilyon dolara indirdi.

Bu arada, kripto piyasası izleme web sitesi, ARB’nin önceki 24 saat içinde yüzde 2,69’luk bir kayıp yaşadıktan sonra 1,13 dolardan işlem gördüğünü belirtti. Kripto, bu süre zarfında iki piyasa lideri Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) karşısında da zayıfladı ve ARB, BTC karşısında yüzde 0,34 ve ETH karşısında yüzde 0,89 değer kaybetti.

Altcoin SUI ve BLUR analizi

SUI de geçtiğimiz gün fiyatı düşen altcoinlerden biriydi. Sonuç olarak bu kripto paralar basın zamanında 0,9864 dolardan işlem görüyordu. ARB’ye benzer şekilde SUI de iki piyasa lideri tarafından geride bırakıldı ve BTC karşısında yüzde 6,94, ETH karşısında ise yüzde 7,47 değer kaybetti.

Son olarak BLUR, son 24 saat içinde kazanç elde edebilen bir avuç kripto paradan biriydi. Basın saatine göre kriptonun fiyatı yüzde 1,19’luk bir artışın ardından 0,5035 dolar oldu. Ayrıca BLUR; Bitcoin ve Ethereum karşısında sırasıyla yüzde 3,54 ve yüzde 3,04 oranında güçlenmeyi başardı.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin