featured

Analist Raoul Pal, yıl sonuna kadar Ethereum için yaklaşık yüzde 200’lük bir artış gelebileceğini söyledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz günlerde yaşanan piyasa çöküşü birçok kripto para biriminin yüksek oranlarda değer kaybetmesine sebep olmuştu. Bu ani çöküş sebebiyle piyasa baş döndürücü bir duruma geldi. Çoğu kripto para birimi o zamandan beri toparlanmaya devam ederken Ethereum, Bitcoin’in toparlanma hareketlerini yüksek oranda geride bıraktı. Ethereum kayıplarını geri kazanmadaki hızı ile oldukça dikkat çekti.

Bununla birlikte, en gözde altcoin olan Ethereum hâlâ 5000 doların altında kalırken, yıl sonu hedefi olan 10.000 dolara ulaşma hedefi oldukça uzak görünüyor. Yine de, eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal iyimserliğini koruyor. Yakın tarihli bir röportajı sırasında şu sözleri söyledi:

Herhangi bir kesinlik olmamasıyla birlikte en iyi durum olasılıklarını göz önünde bulunduruyorum. Ben hâlâ ETH’nin bu yılı 10.000 dolardansa 15.000 dolar seviyesine daha yakın bitireceğini düşünüyorum. Sadece şu anda olup bitenlerin doğası gereği, grafik kalıpları ile olumsuz bir bakış açısı mevcut.

Ethereum önümüzdeki yaza kadar 40.000 dolar olur mu?

Aslında yatırımcı, Ethereum’un uzun vadeli fiyat yörüngesi için daha fazla yükseliş senaryosundan bahsetti. Ardından sözlerine şunları ekledi:

Yaza kadar 40.000 dolar seviyesine ulaşması küçük bir olasılık. Bunun nedeni, bahis döngüsü ve çizelgelerin nasıl göründüğüdür. Bu benim şahsi görüşüm değil. Şahsi görüşüm ve analizim ise en geç Mart ayına kadar 20.000 dolar seviyesine ulaşmasıdır.

Birçok analist ve yatırımcı en gözde altcoin olan Ethereum için önemli ölçüde olumlu bir görünüm sunmaya devam etse de, piyasadaki egemenliğinin yeni çağdaki rakipleri tarafından giderek daha fazla sorgulandığı da bir gerçek. Bu yeni çağ blockchainleri zaten ETH 2.0 tarafından getirilen özelliklere benzer özellikler sunuyor. Bunlar arasında, tümü hızla gelişen ve DeFi ekosistemleri geliştiren Solana, Terra, Avalanche ve Cardano yer alıyor.

Pal bu konuda hemfikir göründüğünü şu sözlerle belirtti:

Bence Solana döngüde ETH’den daha iyi performans gösterecek. Terra’nın da ETH’den daha iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum.

Pal, uzun zamandır Ethereum’un sadık bir destekçisiydi. Kripto portföyünün önemli bir bölümünü ETH’ye tahsis ettiğini de açıkça belirtmişti. Pal, rakiplerine olan inancından bağımsız olarak neden Ethereum tercih ettiğini şu sözlerle açıkladı:

Daha az kesinliğe sahibim çünkü ağ etkileri daha az belirgin. Bu nedenle, daha küçük bir bahse girmem gerekiyor. Ancak ETH’nin yükselmeyi durduracağını düşünmüyorum.

Bununla birlikte, Raoul’un yükseliş tahminlerine bir miktar ağırlık kazandırılabileceğini belirtmekte fayda var. Özellikle Ethereum’un fiyatı bu hafta Bitcoin karşısında 2018’den beri ilk kez yeni bir zirveye ulaşmayı başardı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin