featured

Ünlü analist, bu metaverse coin için endişe verici düşüncelere sahip: Düşüş derinleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki düşüş hareketi sebebiyle gözde metaverse coin olan GALA, %12,2 oranında değer kaybederek 0,044 dolara geriledi.

Popüler analist Cameroun Fous, blockchain oyunları için bir platform olan Gala Games’in yerel token’ı GALA için endişe verici bir tablo yayınladı.

metaverse coin GALA

Analist, metaverse coin’in fiyatının 0,040 doların altındaki seviyelere düşeceğini öngörüyor. Yani bu, GALA’nın %10 oranında bir düşüş yaşayabileceği anlamına gelmektedir.

Bu yazının yazıldığı sırada GALA, %12,2 oranında bir düşüş yaşadı ve 0,044 dolar civarında işlem görüyor. Metaverse coin, 17 Ocak’ta 0,055 dolar seviyesinin yakınında bir çift tepe oluşturdu ve o zamandan beri istikrarlı bir şekilde düştü.

Düşüş devam ederse fiyat, günlük MA 200’deki 0,040 dolar seviyesinde bir destek arayabilir. Bu senaryoda, boğalar güç toplayabilir ve 0,055 doları bir kez daha test etmek için bir ralli yapabilir.

Fous’un grafiğine göre, GALA saatlik grafikte hâlâ yükselen bir trend içinde işlem görüyor. Bu nedenle boğalar fiyatı yeniden yükseltmek için düşüşten faydalanabilir.

Aylık grafikte %138’lük bir artış

Günlük grafikte GALA, kırılmaya yol açabilecek üçgen bir modeli oluşturuyor. Ancak daha fazla düşüş olasılığı göz ardı edilemez.

GALA, oyun ve metaverse token’larının kripto para piyasasında daha iyi performans göstermeleri nedeniyle Ocak ayında en çok kazananlardan biri oldu. CoinGecko verilerine göre oyun token’ı son yedi, on dört ve otuz günde sırasıyla %14,8, %146,7 ve %138,7 oranlarında artış kaydetti.

Zincir üstü analitik firması Santiment, fiyatı balinaların arttırdığını düşündüğünü belirtti. Çünkü, 100,000 doları aşan işlem sayısının, fiyatlar yükseldikçe iki ayın en yüksek seviyesine geri döndüğü gözlemledi.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin