Kripto paralar duvara tosladı: Bitcoin, enflasyon verilerinin ardından bakın kaçı gördü?

Analist, iki büyük varlığın yanında bir altcoin’e dikkat çekiyor, işte sebebi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasada sıkça adını duyduğumuz Altcoin Sherpa, hafta sonunu fırsat bilerek hem en değerli varlıkları hem de bir altcoin’i yatırımcılar için değerlendirdi. Uzman Bitcoin ve Ethereum için detaylı yapılar paylaştı.

Piyasanın en değerli iki varlığı için paylaşım yaparken, Ağustos ayının sessiz sedasız yükselişle geçiren bir altcoin’e de dikkat çekti. Uzun süredir uyuya kalan varlık bir anda patlama yaptı. Bunun nedeni ise aslında çok basit.

Bitcoin ve Ethereum’un yanında geçtiğimiz ay iyi performans gösteren altcoin sayısı bir hayli fazlaydı. Bazıları ciddi bir ralli yaparak yüzde 100’ün üzerinde değerlenmeye sahip oldu. İşte bunlarda biri de Chiliz…

Analist’ten önemli Bitcoin ve Ethereum paylaşımı

Uzman, Bitcoin’in bir birikim içinde olduğunu öngörüyor. Şayet bu görünüm devam ederse ralli dahilinde olabileceğini söylüyor. Altcoin Sherpa,

“Henüz dip olarak bu seviyeleri görmüyorum ama eğer olursa, 18.000 doların çıkarılmasını beklerim. Bir tür çift dip/daha uzun birikim dibi, görebileceğiniz iki potansiyel modeldir. Yine de yön düşüş eğiliminde, bu yüzden bunu beklemeyin.”

Analist, 19K seviyesini güçlü bir destek olarak görüyor. Ancak yatırımcıları yine de uyarmaktan vazgeçmiyor:

“Hala 19.000 doların benim için ilgi alanı olduğunu düşünüyorum. Ancak etrafta çok fazla destek var. Çok dalgalı bir ortam olduğunu düşünüyorum. Bu yüden, ne yaptığınızı bilmiyorsanız aktif olarak ticaret yapmanızı tavsiye etmem.”

Bir paylaşımda Ethereum için geldi

Bitcoin hakkında görüşlerini paylaşan Altcoin Sherpa, sonrasında en değerli ikinci varlığı inceliyor. Birleşmeye az bir süre kalan ETH/USDT paritesinde nasıl bir tepki oluşacağını yatırımcılarla paylaşıyor.

1.730 dolar bölgesini önemseyen kripto uzmanı, ayı rallisi hakkında daha fazla dikkat çekiyor. Sherpa,

“Hala bu son hareketin bir ayı piyasası rallisi olduğunu düşünüyorum. İzlemeye devam ediyorum. Son zamanlardaki yükseklerden güçlü bir kırılma görürsek, belki bir çeşit (kupa) modeli olabilir. 1.730 dolar hala izlemek için güçlü bir alan.”

Uzman, altcoin için Chiliz’i ön plana çıkardı

Grafik uzmanın listesinde son olarak Chiliz var. Geçtiğimiz haftalarda inanılmaz bir yükselişe imza atan CHZ, spor müsabakalarının başlamasını fırsat bildi. CHZ tokeni Temmuz ayının başından bu yana %130’un üzerinde arttı.

Altcoin Sherpa, Chiliz’in böylesine büyük bir ralliden sonra kaçınılmaz olarak geri çekilmek zorunda olacağını düşünüyor. Yine de bu kadar kopuş sonrası devam edebileceğini de söylüyor. Uzman,

“Yükseklerde bir seri daha yapmasını bekleyebiliriz. Genel olarak, bu kadar güçlü bir koşudan sonra muhtemelen bunun daha da düşeceğini düşünüyorum. Fakat gidişat yine de belli olmayabilir.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin