Analist:
Analist: "Ethereum 'ölüm kalım' virajında!" Güçlü kalamazsa düşüş yüzde kaç olacak?

Analist: “Ethereum ‘ölüm kalım’ virajında!” Güçlü kalamazsa düşüş yüzde kaç olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in 13.800 dolar tarafından reddedilmesi tüm piyasaya darbe vurdu. Ethereum da bu darbenin ardından ivme kazanmak için mücadele etmeye başladı.

Azalan momentum, son zamanlarda görülen kötü performans nedeniyle ortaya çıkan zayıflığı artırdığı için Ethereum için özellikle etkili oldu.

Bitcoin’in hamleleri Ethereum için belirleyici olmaya devam ediyor

Bununla birlikte Bitcoin, dün bu saatlerde 12.800 dolarlık bir düşüşün ardından 13.300 dolara doğru itme sürecinde olduğu için bazı güç belirtileri göstermeye başlıyor.

BTC’nin bu hareketi, ETH’yi daha önce güçlü bir direnç olarak hareket eden önemli bir seviye olan 400 doların üzerine çıkarmak için yeterli olabilir. Ancak grafiklere elbette belirsizliğin hakim olduğu unutulmamalı.

Analist: “ETH güçlü kalamazsa yüzde 10 çökebilir.”

Bir analist, Ethereum’un yakın vadede güç işaretleri göstermeye devam etmesi gerektiğine dikkat çekiyor. Zira analiste göre eğer ETH burada kırılganlık gösterirse sonuçta yüzde 10 düşüş yaşayabilir.

Bununla birlikte, bugünün biraz daha yükseğe tırmanması olumlu bir işarettir ve üst tarafın yakın olma ihtimali vardır.

Ethereum, şu anki 388 dolarlık fiyatıyla marjinal olarak işlem görüyor. Gelinen nokta, son satışların altındaki günlük 380 dolarlık dip seviyelerden kayda değer bir artışa işaret ediyor.

Kripto para birimi, son birkaç saat içinde bazı güç işaretleri gösteriyor ve bu, Bitcoin’in hafif yükselişi nedeniyle ortaya çıkıyor.

Bununla birlikte ETH, önümüzdeki günlerde daha da yukarı çıkması için aşılması gereken önemli bir seviye olan 400 doların altında kalıyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin