Ethereum (ETH) fiyatı 2021 sonuna kadar 8000 doları görebilir mi?
Ethereum (ETH) fiyatı 2021 sonuna kadar 8000 doları görebilir mi?

Analist, Ethereum (ETH) fiyatı için 5 haneli rakamlara işaret etti; İşte gerekçesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) bu hafta yeniden 4.000 dolar bandına adım atarken, analist Justin Bennett, ETH fiyatının 12.000 dolara ulaşabileceği bir senaryo çiziyor. Diğer yandan bu hedef için 2,4 aylık sınırlı bir zamanı olduğunu öne sürerek, yükseliş senaryosunu daha ilginç hale getiriyor.

CoinMarketCap’e göre, ETH fiyatı, haber yayına hazırlanırken 24 saatlik 18.093.022.938 $ işlem hacmi ile 4.017,56 $ seviyesinde işlem görüyordu.

Ethereum, çoğu zaman BTC fiyatını takip ediyor, ancak analistler bu eğilimden bir sapma görmediler. Ayrıca, mevcut piyasa koşulları ile analist, haber bülteninde, öncü kripto fiyatının mevcut döngü sona ermeden önce 200 bin dolara kadar ulaşacağını gösteren göstergeleri açıkladı.

ETH’nin bu fiyat hedefine ulaşması demek, ETH’nin %300 oranında bir değer artışı göstermesi anlamına geliyor. Tüm bunların yanı sıra Bennett, BTC’deki 200.000 dolarlık bir fiyat artışının, mevcut ETH/BTC paritesine göre ETH’yi 12.000 dolara çıkaracağını açıkladı. Buna ek olarak analist, Ethereum’un Bitcoin karşısındaki fiyatının boğa piyasasının bitiminden önce artacağını düşünüyor.

Bennett’e göre, ETHUSDT’nin fiyatı 15.000 ile 20.000 dolar arasında olabilir. Bitcoin fiyatı, döngü sona ermeden 200.000 doların üzerine çıkarsa, ETH/USDT’nin fiyatı da yükselecektir.

Son trendler, önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini kırmaya yönelik önemli dirence rağmen, hafta sonu kapanmadan önce Ethereum’un tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabileceğini gösteriyor. Bu olursa, o zaman sadece bekleyip ne olacağını görmemiz gerekecek.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin