Analist çıldırmış olmalı: Bu düşüşte BTC alımını öne çıkarıyor!

Analist çıldırmış olmalı: Bu düşüşte BTC alımını öne çıkarıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto para piyasa değeri, geçen gün içinde %3’lük bir düşüş daha kaydetti. Şu anda 920 milyar dolar civarında duruyor. Yatırımcılar Tüketici Fiyat Verilerini (TÜFE) dört gözle beklerken ABD borsaları ve kripto piyasasındaki karışık tepkiye neden oluyor. Ancak yatırımcılar, Federal Rezerv’in son toplantısının tutanaklarını da merak ediyor Tutanaklar yarın açıklanacağını hatırlatalım.

Son yaşanan düşüşle birlikte analist, BTC almını öneriyor. Değerine göre en büyüğü olan Bitcoin (BTC) de dahil olmak üzere varlıklarının çoğuyla hala mücadele ediyor ve şu anda kırmızıda işlem görüyor. Bununla birlikte, bazı kripto analistleri durumun bir alış yönünde değişebileceğini söylüyor.

Duygular daha olumsuz hale geldiğinden kripto piyasası büyük bir telaş içinde görünüyor. Bitcoin fiyatı son 24 saatte %2, son 7 günde ise %3,25 düştü. BTC şu anda 19.000 dolar seviyelerinde.

BTC alımı dönüş sinyali mi veriyor?

Uzun vadeli BTC sahiplerinin yaklaşık yüzde 50’si halen zararını koruyor. Bitcoin sahiplerinin %50’si şu anda zararda olması, pazarın dibe yaklaşıyor olabileceği anlamına geliyor.

Mart 2020 çöküşü sırasında Bitcoin’in birikim davranışını analiz eden uzman, %40 ile %50 arasındaki kayıp yüzdesinin “iyi bir birikim aralığı” olduğunu, söyledi. Bu yüzden BTC alımı için fırsat olduğunu düşünüyor. Analist:

“Kayıp yüzdesi ne kadar yüksekse, dibe o kadar yakınız. %50 ile %60 arasında küçük miktarlarda BTC satın almak uzun vadede inanılmaz derecede iyi olacak.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin