Analist Cardano projesini inceledi: ADA beklenen yükseliş için hazır mı?
Analist Cardano projesini inceledi: ADA beklenen yükseliş için hazır mı?

Analist Cardano projesini inceledi: ADA beklenen yükseliş için hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun birçok olumlu metriği ve başlattığı projeler var, ancak bu gelişmeler hâlâ fiyata yansımıyor. Analiste göre bunun nedeni, ADA’nın Bitcoin ile yüksek oranda ilişkili olmasına bağlı.

Cardano, ilginç gelişmelerle internetteki en etkili kripto projelerinden biri oldu. 2021 yılında Github üzerinde en gelişmiş kripto projesi olarak seçilmiştir. Ancak, Electric Capital’in 2021’de geliştirici metriğinin ilk 10’unda onu görmezden gelmesine neden olan çeşitli zorluklarla karşı karşıya kaldı. SundaeSwap’ın piyasaya sürülmesinden önce ADA, kullanıcılar projeye yönelik güçlü beklentiler içinde olduğu için yüzde 50’lik bir yükselişe geçmişti. Ancak kullanıcılar, lansmandan sonra işlemlerin başarısız olduğunu bildirdi.

Kanalı Coin Bureau olarak tanımlanan bir analiste göre, bu zorluklar Cardano’dan hiçbir şey eksiltmiyor çünkü her bir blockchain aynı anda yüz binlerce kullanıcıyı idare edemiyor. Analist Cardano ayının Solana gibi çökmediğini de vurguladı.

ADA ne kadar yol kat etti?

Cardano‘nun Hydra adlı projesi, bekleyen sorunların çoğunu çözdüğü söylendiği için hâlâ geliştirme çabaları devam ediyor. Geliştiricilere göre Hydra, her bir stake havuzunun saniyede bin işlem yapmasını sağlayacak ve 3.000’den fazla stake havuzuyla saniyede 3 milyonun üzerinde işlem gerçekleştirebilecek. Ayrıca Cardano’nun Project Catalyst’i Fund8’i Mart ayında piyasaya sürdü. Ayrıca, balinaların gelecekte fiyat pompalarına hazırlanırken zincirleme verilere göre yüz milyonlarca ADA biriktirdiği de bildirildi.

Ancak bu olumlu ölçüler ve başlatılan proje mevcut fiyatına henüz yansımadı. Analiste göre bunun nedeni, ADA’nın Bitcoin ile yüksek oranda ilişkili olmasıdır. Geçen yıl Eylül ayından bu yana, Bitcoin düşüşte ve Cardano’nun Akıllı Sözleşmesinin hayata geçtiği döneme denk geliyor. Kullanıcılar, ilk gün düzinelerce DApp’in dağıtılmasını bekliyordu. Ancak durum böyle olmadı. Daha sonra Cardano DApp’lerinin yakın zamanda dağıtılmayacağı ve insanları satmaya zorladığı anlaşıldı.

Zorlu fiyatına rağmen, benzersiz ADA cüzdanlarının sayısı yüzde 50’den fazla arttı ve Cardano varlıklarının sayısı da dağıtılan düzinelerce DApp ve yüzlerce geliştirme ile iki katından fazla arttı. Bu, talep kilidinin perakende kurumsal yatırımcılardan geldiği anlamına geliyor.

Bununla birlikte satış baskısının bir yerlerden geldiği söylenebilir. IOG, EMURGO ve Cardano Vakfı ekibi genişletmek ve ortaklıklarını geliştirmek için çalıştığından, uzun vadede ciddi bir büyüme olacağını ancak kısa vadede satış baskısını da beraberinde getireceği tahmin ediliyor.

Cardano’nun yol haritası beşe bölünmüş durumda ve şu anda akıllı bir sözleşmeye odaklanan Gogen adlı üçüncü sırada yer alıyor. Planın geri kalanında ise yıl sonuna kadar tamamlanması beklenen Basho ve Voltaire olmak üzere iki tane gelişme var. Ayrıca Pipelining adlı başka bir ölçeklendirme çözümü üzerinde çalışıyor. Analiste göre, ADA fiyatı oldukça düşük ve aya yükselmek için büyük bir potansiyele sahip.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin