Analist bu tokenin geleceğinin parlak olduğunu söylüyor! İşte nedeni
Analist bu tokenin geleceğinin parlak olduğunu söylüyor! İşte nedeni

Analist bu tokenin geleceğinin parlak olduğunu söylüyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti ve DeFi eğitimcisi @Route2FI, Terra blok zincirinin LUNA tokeninin değerinin düşük olabileceğini iddia ediyor ve en ilginç protokollerini açıklıyor. Terra şüphesiz bu yılın dikkat çeken varlıklarından biri oldu.

Terra’da “Verim elde etmek için birçok fırsat”

Kripto analisti Route2FI, Terra (LUNA) token fiyatının artacağından oldukça emin. Ancak analist  Terra ekosistemiyle ilgili kişisel heyecan nedeniyle alımının önyargılı olabileceğini de düşünüyor. Terra ailesi için bu yıl oldukça parlak geçti. İlk olarak kullanıcıların %19,5’lik kısmı APY ile Terra‘nın ABD doları ile sabitlenmiş bir sabit parası olan UST’yi hissesine izin veren Anchor Protocol’ü oldu.

https://twitter.com/0xHamz/status/1479261181135269893

Pasif gelir için stake yapmanın yanı sıra, teminat olarak Ether ve LUNA kullanarak bETH ve bLUNA ödünç alarak verim sağlanabilir. Kaynaklardan elde edilen bilgiye göre SOL ve ATOM’u teminatlandırma fırsatları yakında bu protokolün araç setine eklenecek.

Ortalama olarak, LUNA/bLUNA dönüşüm oranı, basma süresine göre 100:105’tir, bu nedenle bir çiftçi, protokolle etkileşime girerken beş “ücretsiz” LUNA tokeni alınıyor.

Kârlar hemen yeniden tahsis edilirse, analist @Route2FI tarafından açıklanan prosedürün 8 ile 10 kez gerçekleştirilmesi ilk yatırımları ikiye katlayabilir. Aynı zamanda uzman, bu “verimli tarım” tarzının içerdiği yüksek riskler konusunda yatırımcıları uyarıyor.

Terra (LUNA), 2021’in 4. çeyreğinin sonlarında en fazla dikkat çeken L1 ağlarından biri oldu. Galaxy Digital CEO’su ve deneyimli Bitcoin (BTC) savunucusu Mike Novogratz, CNBC’nin kayıt tahtasında LUNA tokenin LTC’nin yerini alması gerektiğini iddia etti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin