Analist, BTC fiyatı 30K görmeden önce tahmini alım yeri paylaştı

Analist, BTC fiyatı 30K görmeden önce tahmini alım yeri paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti, BTC fiyatı 30.000 $’ın üzerine çıkmaya hazırlanırken satın almak için en iyi seviyeyi paylaştı. Piyasada BTC fiyatıyla ilgili 30.000 dolarlık beklenti büyüyor. Analistlerde bu noktaya işaret ediyor. Ancak bir analist bu seviye gelmeden önce satın alma fırsatı sunacağını düşünüyor.

Bitcoin fiyatı, 23.000 $ seviyesinin yakınında hareketini sürdürüyor. Trader’lar, daha düşük seviyelerden satın almak ve daha fazla kar elde etmek için Bitcoin (BTC) fiyatının düşmesini bekliyor. Yatırımcılar için, Bitcoin fiyatının artmaya devam edip 25 bin dolara mı ulaşacağını yoksa 21 bin dolara mı düşeceğini tahmin etmeye çalışıyor.

Popüler analist Michael van de Poppe daha önce bir ralliden önce 21,5 bin dolara düşeceğini tahmin etmişti. BTC fiyatı 21.500 dolar seviyelerden sonra güç toplayarak yeniden yönünü yukarıya çevireceği düşünülüyor.

BTC fiyatı için Bişr başka analist 20 bin dolar gösteriyor

Kripto analisti Credible Crypto, 28 Ocak’ta bir tweet’te, Bitcoin’in yukarı yönlü bir hareket ve 25.000 $ üst hedefine devam etme potansiyeline sahip olduğunu belirtti. Ancak, BTC fiyatı 23.200 dolar civarında güçlü bir dirençle karşı karşıya kalıyor. Bu yüzden de 21,5 bin dolara hareket etmesi bekleniyor. 

19,5 bin dolar ile 20,5 bin dolar arasındaki aylık yükseliş kırıcı, ideal satın alma bölgesi. Bu seviyede alım yapan trader’lar, Bitcoin fiyatı 30 bin doların üzerine çıktığında önemli karlar elde edebilir.

Isı haritası aynı zamanda 19,5 bin dolar ile 20,5 bin dolar arasındaki aylık yükseliş kırıcısına da denk geliyor. Bu nedenle, yatırımcılar muhtemelen BTC fiyatının 30.000 $’a doğru büyük bir ralli başlatmak için 20.000 $’ın altına düşmesini bekliyorlar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin