Makro guru, kripto piyasası için önemli uyarıda bulundu!

Analist, Bitcoin’in halen yeni bir ATH yapacağına inanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kısa vadede inişler yaşansa da birçok analist, uzun dönem için olumlu konuşuyor. Zaman zaman gelen kırılmalar insanları bıktırıyor. Umut ile umutsuzluk arasında kalan yatırımcılar psikolojik olarak yıpranıyor. Buna rağmen uzmanlar, genel bir yükselişin devam edeceğini düşünüyor.

Bitcoin, en inandırıcı fiyat çalışmasına sahip değil. Ancak analistler uzun vadeli beklentilerinden emin olmaya devam ediyor. Plan B, Bitcoin’in yeni zirvelere ulaşmasının kesin olduğunu söylüyor. Kripto analisti sadık sahipleri sayesinde mümkün olacağını düşünüyor.

Plan B, 466 milyar dolar olan Bitcoin’in gerçekleşen sınırı şu anda tüm zamanların en yüksek değerine yakın olduğunu belirtti. Metrik trendine dayanarak, Bitcoin’i bir sonraki tüm zamanların en yüksek fiyatına götüreceğini belirtti. Ayrıca, Bitcoin başına 100 bin dolarda gerçekleşen sınırın yaklaşık 750 milyar dolar olacağını tahmin ediyor.

Analist uzun vadede halen pozitif görüntü çiziyor

Önemli ölçüde, gerçekleşen kap metriği, dolaşımdaki her Bitcoin’in en son hareket ettiği fiyata dayalı olarak Bitcoin piyasasına değer veriyor. Bu, toplam Bitcoin sayısını mevcut fiyatıyla çarpan piyasa değerinin aksine.

Bu ayrım, gerçekleşen sermaye tavanının, kaybolabilecek veya uzun vadeli sahiplerin elinde olabilecek varlıkların değerleme modeli üzerindeki etkisini azalttığı anlamına geliyor. ATH yakınlarında trend olması, uzun vadeli sahiplerinin gerçekten de piyasanın yönünü dikte ettiğini gösterebilir.

Plan B’nin en son analizi, S2F modeli hala yürürlükteyse, Bitcoin’in mevcut fiyatının olması gerekenden %55 indirimli olduğu anlamına geldiğini belirttikten sonra geliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin