Trend tersine mi döndü? Kripto varlıklar stres yaşıyor mu?

Analist, Bitcoin rallisi için bu parabolik göstergesini ortaya çıkardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılında henüz bir Bitcoin rallisi izleyemedik. Kısa atak ve yükselişler görüldü. Ancak istikrarlı bir ralliye imza atamayan BTC daha çok oynaklığı ile dikkat çekti.

18.000 ve 22.000 dolar aralığında sıkışması ralli direncini de kırdı. Üstüne üstlük dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz düşüşlerin bahanesi oldu.

Bir kripto analisti ise Bitcoin rallisi için farklı parabolik göstergesine vurgu yaptı. Stablecoin’leri hedef göstererek yükselişin gelmesi adına önemli demeçler verdi. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda takipçilerine USDC,USDT ve BUSD hakkında detayları paylaştı.

Bitcoin rallisini tetikleyebilecek unsurlar neler?

Yaygın olarak takip edilen bir analist, Bitcoin için bir sonraki parabolik ralliyi ateşleyen katalizör olabileceğine inandığını ortaya koyuyor. Bunun için ise stablecoin olan USDC’yi öne çıkarıyor.

Crypto Quant CEO’su Ki Young Ju, USD Coin’in kripto borsalarına akışının yeni bir Bitcoin boğa piyasasının başlangıcına işaret edebileceğini söyledi. Ki Young Ju,

“Bir sonraki Bitcoin rallisi büyük USDC borsalara aktığında başlayabilir. Şu an için USDC arzının %94’ü, bir kısmı BlackRock, Fidelity, Goldman Sachs gibi TradFis’e ait olan dış borsalardır. Müşterilerinden sipariş aldıklarında bu arz hareket edecektir.”

Diğer sabit varlıklar olan USDT ve BUSD ise şu an piyasa geri döndü. Analiste göre diğer önemli iki sabit varlığın dönmesi iyiye işaret. Ancak sırada USDC’nin olduğunu belirtiyor. Borsalardaki BUSD arzı yüzde 75, USDT arzı ise yüzde 25 olduğunu Crypto Quant CEO’su Ki Young Ju açıkladı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin