Popüler analist, düşüş trendinde Bitcoin için önemli finansal fırsatlara dikkat çekiyor

Popüler analist, düşüş trendinde Bitcoin için önemli finansal fırsatlara dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC) şu anda 41.000 – 42.000 dolar destek bölgesi civarında işlem görüyor ve şu anda piyasalarda çok fazla endişe olsa da mevcut koşullardan kâr elde etmek için de birçok fırsat sunuyor.

Önde gelen kripto para analisti Michael van de Poppe, Bitcoin’in kısa bir süreliğine 40.000 doların altına düştüğü 10 Ocak’ta meydana gelen ani düşüş sonucunda BTC’nin daha uzun bir destek zaman dilimine ulaştığını ve bunun da karşılığında ortaya çıkacak daha fazla finansal fırsat için temel oluştuğuna inanıyor:

“Piyasalardaki gerçek korku, Mayıs 2021’den bu yana görmediğimiz yeni zirvelere ulaşırken daha yüksek zaman çerçevesi desteğine girdik. Şu anda aslında görmekte olduğumuz şey, nihai korkunun bir örneği. Bu, size maksimum finansal fırsatlar sunabilir.”

Bitcoin piyasası duyarlılığı

En son düşüşün bir sonucu olarak, Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi 11 Ocak’taki son güncellemeden 21’de, ancak 6 Ocak’ta gösterdiği 15 hissiyatından daha iyi, 21 Temmuz 2021’den bu yana ise en düşük noktada.

Bitcoin topluluğunun dünyanın en değerli kripto para birimine yönelik genel duyarlılığını ölçen Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi, “Aşırı Korku” alanında devam ediyor.

Bununla birlikte, “Aşırı Korku”ya rağmen Poppe, bunu bir giriş arama şansı olarak altını çizdi:

“Girişler arıyorsanız ve piyasalardaki gerçek korkuyu ve şu anda size bunları aramak için ek bir argüman veren hissi görebilir ve koklayabilirseniz.”

ve şöyle devam etti:

“Herkes bir varlığa yatırım yapmak istediğinde veya uzun vadeli ürünler aradığında siz de piyasalarda girişler arıyorsanız, bu genellikle en iyi fırsat değildir. Bunların üzerindeki ilgi noktasının veya finansal fırsat noktasının kaybolduğunu anlamalısınız. İnsanların gerçekten uzun süre rahat hissetmediği noktalar aramalısınız çünkü en iyi işlemler, kendinizi en az rahat hissettiğinizde yapılır.”

Bitcoin destek ve direnç seviyeleri

Analist, iki kritik destek seviyesine dikkat çekti: biri Bitcoin’in tutmak isteyeceği seviye olan 37.000 ila 40.000 dolar arasında ve ikincisi 31.000 dolar.

Poppe şunları kaydetti:

“Bitcoin’in şimdilik tutması gereken en önemli alan, 41.500 dolarda sahip olduğumuz bu bloğun tamamı. Bu desteği sürdürürse, Bitcoin piyasalarının bu 43.000$ seviyesinin yeniden test edilmesi için istekli olduğunu düşünüyorum ve bu, her iki taraf da çıkarıldıktan sonra başka bir test alacaksa, 46.000$’ı yeniden test edeceğimizden oldukça eminim.”

Yukarı yönde, 46.000 $ seviyesinin Bitcoin’in üstesinden gelmesi gereken kritik bir direnç seviyesi olduğu görülüyor; Şu anda kripto varlık, CoinMarketCap verilerine göre, gün içinde %0,64 artış ve geçen hafta %10,39 düşüşle 41,867 dolardan işlem görüyor.

Ayrıca, Bitcoin 792 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip ve toplam piyasa hakimiyetini %40’ın üzerine çıkararak tüm kripto para piyasasının %40,6’sını oluşturuyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin