Bitcoin Fiyatı Kritik Direnci de Geçti – İşte İzlenecek Seviyeler
Bitcoin Fiyatı Kritik Direnci de Geçti – İşte İzlenecek Seviyeler

Analist: “Bitcoin fiyatı temel analize göre 6 – 9 ay önden gidiyor”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ve Bitcoin analisti Timothy Peterson, Bitcoin fiyatı için şu an altı ila dokuz ay arasında temel değerlerinin önünde olduğuna dikkat çekti. Diğer bir deyişle, Bitcoin şu anda % 50 oranında fazla fiyatlandırılıyor. Peterson ayrıca aşağıdaki ifadesinde görüldüğü gibi bunun endişe edilmemesi gerektiğini şu sözlerle açıkladı:

#Bitcoin üzerine düşünceler. Temellere göre ~% 50 oranında fazla değerli olduğunu gösteriyor. Temel analize göre fiyatı 6-9 ay öncesine ait. Büyük bir endişe değil, bu genellikle özellikle ilgi odağı olan bir teknolojiyle olur.

BTC 20.000 doları kırdığında temel bilgiler yükselişi önleyemeyecek

Peterson, Bitcoin temel analizinde, BTC’nin 20 bin doları kırma şansının yüksek olduğunu iddia etti. Bu seviyeden sonra, temeller önemli olmayacak ve Bitcoin’in fiyatı Tesla (TSLA) ve Snowflake (SNOW) hisselerinde görüldüğü gibi yükselmeye devam edecek.

İyi şans #bitcoin 20.000 doları kırarsa daha yüksek. Temel bilgiler önemli değil, yüksek olabilir ve çoğu zaman daha yükseğe çıkar: $ TSLA $ SNOW son örnekler.

2021’de Bitcoin fiyatı için 24.000 $, 26.000 $ Mümkün, 50.000 $ ‘ın üzeri “hedef” olabilir

Bitcoin’in gelecek yılki performansıyla ilgili olarak, Peterson şunları söyledi:

2021’in sonunda, #bitcoin benimseme oranı 24 bin doları haklı çıkarır, ancak % 50 değer artışı olursa 2021’de 36 bin dolar tamamen mümkün olabilir. 2021’de 50 bin dolardan fazla olmadıkça endişelenmeyin.

Sonuç

Özetle, Bitcoin ve kripto analisti Timothy Peterson, Bitcoin’in şu anda temellerine (piyasadaki gelişmeler) göre % 50 oranında fazla değerlendiğine dikkat çekti. Bununla birlikte, böyle bir aşırı değerleme, bazen Tesla veya Snowflake Inc. gibi ilgi odağı olan yeni teknolojilerde meydana geldiği için önemli olmamalıdır diye düşünüyor.

2021 ile ilgili olarak, Peterson, 20k $’a girildiğinde Bitcoin’in yükselmeye devam edeceğini ve muhtemelen 24.000 $ veya hatta 36.000 $’ a ulaşacağını tahmin ediyor. Ona göre endişe verici olması gereken tek senaryo, Bitcoin’in 2021’de 50 bin doları aşması.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin