Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!
Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!

Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, son zamanlarda ciddi bir hareketlenme yaşıyor. Piyasa değeri açısından dünyanın bir numaralı kripto para birimi son birkaç gündür yükseliyor.

Bitcoin fiyatı 12 bin doları kırdı, gözünü 14 bine dikti

Dün 12.000 dolar seviyesini geride bırakan Bitcoin şu anda yaklaşık 12.700 dolardan işlem görüyor. Bu bir yıldan fazla bir süredir ulaştığı en yüksek noktayı işaret ediyor. Bitcoin 12.000 dolara en son ağustos ayının sonlarında ulaştı. Ancak o zaman varlık, yükseliş yolunda kalmak için ihtiyaç duyduğu ivmeyi sürdürmekte pek de başarılı olamadı.

Ancak bu sefer işler oldukça farklı. Bitcoin tekrar yükseldi ve 12.900 dolarlık pozisyonun çok ötesine geçti. Sadece birkaç dolar daha elde edebilirse Bitcoin 13.000 dolara ulaşacak ve birçok analist bunun yakında gerçekleşeceğinden emin.

PayPal hamlesi işleri değiştirdi

Bitcoin’in ani sıçraması, bir çevrim içi ödeme şirketi olan PayPal’ın insanlara mal ve hizmetler için ödeme aracı olarak kripto para birimi kullanma izni verdiği haberinin ardından geliyor. Platform ilk kez böyle bir hareketi mümkün kılıyor ve artık kriptonun ana akım statüsüne yönelik mücadelesinde yeni bir konuma ulaştığına inanan yatırımcılardan ve traderlardan yaygın ilgi görüyor.

Dijital varlık firması Wave Financial’ın genel müdürü Constantine Kogan, yakın tarihli bir röportajda şunları söyledi:

2020 kripto kabul yılı oluyor ve 2021’i ana akım benimseme yılı olarak görüyoruz. Tüm bunlar Bitcoin fiyatı için bir yükseliş ve bitcoin’in güçlü bir yükseliş trendi olarak kalacağını varsaymak güvenlidir. Pazar tüm olumlu haberleri tam olarak alamadığından, 14.000 ABD dolarının üzerindeki bir yıl sonu fiyatının kolayca elde edilebileceğine inanıyoruz.

“Sırada 14 bin dolar olabilir.”

PayPal ile ilgili verilerin yanı sıra, çoğu kişi Kongre’den daha fazla teşvik kontrolünün çıkmasını bekliyor. Birçoğu Amerikalıların bu ekonomik çekişme döneminde kendilerine yardımcı olacak bir tur daha teşvik gelebileceğinden emin. e-Toro’dan Simon Peters, yakın tarihli bir tartışmada şunları söyledi:

Kripto varlığının ABD borsalarıyla yakın zamandaki yüksek korelasyonu göz önüne alındığında, ABD’de bir mali teşvik paketiyle ilgili herhangi bir haberin Bitcoin fiyatlarını nasıl etkilediğini görmek de ilginç olacak. Yatırımcılar, bir sonraki hedef olarak, Haziran 2019’dan beri görülmeyen bir zirve olan 14.000 dolara bakıyor.

Bazıları Bitcoin’in iyi şansının devam edeceğinden ve onu 2017’nin son aylarında olduğu yere yaklaştıracağından emin. DeVere Group’un CEO’su Nigel Green şöyle diyor:

2017’nin sonunda buna benzer bir mini patlama yaşamıştık. Fiyatlar henüz yatırımcı ilgisini yakalayamadı ancak yatırımcılar uyurgezerlik yapmak istemeyecekleri için bu sadece bir zaman meselesi.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin