Analist, Bitcoin düşüşünü değerlendirdi! Hangi seviyelere dikkat çekti?
Analist, Bitcoin düşüşünü değerlendirdi! Hangi seviyelere dikkat çekti?

Analist, Bitcoin düşüşünü değerlendirdi! Hangi seviyelere dikkat çekti?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü YouTuber Vays Bitcoin düşünü değerlendirdi. Vays Bitcoin düşüsünün nerede son bulacağını değerlendirirken takipçileriyle takip edilcek seviyeleri paylaştı. Vays’e göre Bitcoin fiyatı 19.000 dolara ulaşacak ardından 23.000 dolar seviyesine geri dönecek.

Vays, 4 günlük grafikte açılan en yeni mumun BTC’nin düşük seviyesini kapatabileceğine inanıyor. Şu anda BTC, son 24 saatte fiyatta %11,31’lik bir düşüşün ardından 22.550,71 dolar seviyesinden işlem görüyor.

YouTuber Tone Vays, 14 Haziran tarihinde Bitcoin’in (BTC) neden en düşük seviyeye ulaştığıyla ilgili bir video yayınladı.Vays’e göre BTC’nin aylık grafiği kritik bir destek seviyesine çarptı. BTC’nin haftalık grafiği ise hareketli ortalamasını açıkça kırdı. YouTuber, bunun çok iyi bir işaret olabileceğini düşünüyor. BTC 19.000 dolar noktasına ulaşacak ve ardından 23.000 dolar noktasına geri dönecekse, BTC’nin dibe ulaştı.

Analist, Bitcoin fiyatını değerlendirdi

BTC’nin 4 günlük grafiği BTC fiyatının şu anda uzun vadeli hareketli ortalamanın yaklaşık %42 altında olduğunu gösteriyor. Vays, açılan en yeni mumun BTC’nin dip seviyesini kapatabileceğine inanıyor. Bunu bir geri dönüş için mükemmel bir tarif olarak açıklıyor.

Bitcoin / US Dollar 4-day chart (Source: YouTube)
Bitcoin 4 günlük grafiği.

YouTuber, BTC’nin günlük grafiğini de inceledi ve grafiğin teslimiyet için mükemmel bir şekilde konumlandırıldığını açıkladı. Günlük grafik ayrıca BTC’nin yine uzun vadeli hareketli ortalamanın önemli ölçüde altında, bu durumda %87 altında olduğunu gösteriyor.

Bitcoin günlük grafiği.

Elde edilen verilere göre şu anda BTC, son 24 saat içinde fiyatta %11,31’lik bir düşüşün ardından ve aynı zaman diliminde 25.416,23 dolara ulaştıktan sonra 22.550,71 dolardan işlem görüyor. BTC ayrıca son yedi gün içinde fiyatta %23,51 düşüş gördü. Piyasa değeri açısından BTC, 433.250.798,572 dolarda yer alıyor. BTC ayrıca son güne göre %56,28 artışla 73.283.466,012 dolarlık 24 saatlik bir işlem hacmi gördü.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin