bitcoin getirisi
Binance araştırması: "Bitcoin varil petrol ve teknoloji hisse getirilerini de geride bıraktı"

Analist uyarıyor: Bitcoin kârınızın hepsi silinebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

90 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile Bitcoin, Coinmarketcap tarafından sağlanan verilere göre, yazım sırasında %1,44’lük bir kayıpla 5.103 dolardan işlem görüyor. Kripto analisti MagicPoopCannon’a göre, fiyat “muazzam bir akşam yıldızı Doji modelinin yarısını” bastırdı.

Bitcoin geri dönüş eşiğinde

Şubat ayının başından bu yana, Bitcoin fiyatı haftalık grafikte yükseliş eğilimi gösteriyor. Haftalık 200 EMA’nın üzerinde “fiyat” patladığında büyük bir yükseliş mumu ortaya çıktı. Ancak, fiyat haftalık 50 EMA’da bir tavana çarptı.

Şimdi Magic’in en son analizinde açıkladığı mevcut yıldız şeklindeki doji mumu, akşam yıldızının aşağı yönlü bir tersine dönüştüğü anlamına geliyor. Kural olarak, doji başlangıcından önce yükselen yükseliş mumunun, dojinin diğer tarafında tamamen silindiğini belirtiyor. Bunun anlamı, model ortaya çıkar ve bir doji yıldızı oluşursa, gelecek hafta fiyat haftalık EMA’nın üzerine çıktığından beri gördüğümüz tüm kazanımlar gidebilir. Yani Bitcoin başladığı yere geri döner.

BTC için daha düşük seviyeler

Daha önce de paylaşıldığı gibi, büyük bir yükseliş kanalının tepesinde reddedildiğimiz için, şimdi bu kanalın altına düşebiliriz ve bu da bizi 4.100 dolara ve “potansiyel olarak daha düşük” seviyelere götürebilir.

Grafikte, 4.060 doları ve hatta 3.750 dolardan daha düşük olan seviyeleri gösteren “kötü” bir kırmızı ok var. Bu, gelecek hafta Bitcoin’in 3.600 dolardan 5.400 dolara çıktığı zamanki kazancı ortadan kaldırabileceği anlamına geliyor. Bunun nedeni, kalıbın kendisini tamamlayabilmesi için, geri dönüş üzerinde “güçlü düşüş” olması gerekiyor. Analiste göre, desen tamamlanmadı ancak bunu yapmak için mükemmel şekilde ayarlandı.

Potansiyel olumsuz riskleri ortaya koymak için, analist önümüzdeki hafta 200 EMA’ya “patlayıcı” bir geri dönüş görsek bile, bunun satışların sonu olacağı anlamına gelmediğini belirterek şunları ekledi:

Haftalık 50 EMA, BTC’yi yolda hareketsiz bıraktı. Bu noktada, önümüzdeki haftalarda geçeceğimiz en muhtemel yön olumsuz yönde.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin