Analist:
Analist: "Bir sonraki boğa rallisinde bu altcoin Ethereum'u geçecek"

Analist: “Bir sonraki boğa rallisinde bu altcoin Ethereum’u geçecek”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Youtuber, Solana boğa rallisinde ETH’nin piyasa değerinin %20’sini alabileceğini söyledi. SOL, önceki yedi gün içinde %10,54 artış kaydederek 30,44 dolardan işlem görüyor. Solano bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarsa %825 oranında artışa denk gelecek.

InvestAnswers YouTube kanalında sunucu olan James Mullarney, Solana’nın (SOL) önümüzdeki ayların boğa rallisinde Ethereum’un (ETH) piyasa değerinin en az %20’sini talep edeceğine inanıyor.

Solana Ethereum’u geçecek mi?

Mullarney, Solana blockchainin ETH’nin piyasa değerinin yalnızca altıda biri olmasına rağmen geliştirici topluluğunda Ethereum kadar yaygın olarak benimsendiğinin altını çizdi. Bitcoin (BTC) ve ETH gibi en iyi kripto paralar tüm zamanların en yüksek seviyelerine geri dönerse, SOL’un %825 oranında artış kaydedeceğine inanıyor.

Analist SOL yatırımı yapmadan BTC ve ETH satın almaktan daha fazla risk yaratabileceğini ifade etti. Piyasadaki toparlanmanın önce Bitcoin, sonra Ethereum ile başlayacağına inanıyor; daha sonra SOL gibi diğer altcoinlerin atılım yapacağını ifade etti.

Kripto topluluğu genellikle Solana’yu Ethereum rakibi olarak değerlendirilir. SOL, toplam değeri yaklaşık 11 milyar dolar olan sabit paralar hariç, piyasa değerine göre altıncı en önemli kripto para birimidir. Şu anda, önceki yedi günde %10,54 kümülatif artışla 30,44 dolardan işlem görüyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin