LUNA piyasadan silindi, Peki kripto varlıklar rahat etti mi? İşte Bitcoin’deki son durum…

Analist Bennett, Bitcoin’in 50 bin dolar olması için bu direnci işaret etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in düşüşünden sonra dönüş emaresi tartışılmaya başladı. Bir dönüş mü olacak? Yoksa hareketler fake mi? İlerleyen zamanlarda daha da netleşmiş olacak. Ancak dip destek seviyelerinden uzaklaşması Bitcoin’in biraz daha nefes almasını sağladı. Analist Bennett ise 50K için olması gerekeni açıkladı. 

Yakından takip edilen kripto analisti Justin Bennett, Bitcoin’in (BTC) yükseliş momentumu topladığı ve 50.000$ seviyesine yükseldiği potansiyel bir senaryoyu haritaladı. Hafta sonu olmasına rağmen piyasanın en değerli varlığı iyi bir ivmelenme yakaladı. 

Yeni bir strateji oturumunda Bennett, Bitcoin’in şu anda alt zaman diliminde yükselen bir kanalda işlem gördüğünü ve ay kapanmadan önce 40.000 doların üzerine çıkmaya hazır göründüğünü söylüyor.

Ocak ayını kötü geçiren Bitcoin, 40.000 dolar üzerinde yapacağı aylık kapanışlar her şeyin yeni başlangıcı olabilir. Senenin başlangıcını kötü yapsa da iyi şekilde kapatmış olur.

Analist Bennett, Ocak ayına dikkat çekti

Ünlü kripto analist Bennett, Ocak ayının iyi şekilde kapanması gerektiğini düşünüyor. Justin Bennett,

“Bitcoin, 37.500 dolar civarında o kırılmayı yakalarsa, önümüzdeki birkaç gün içinde, temelde Ocak kapanmadan önce burada 40.000 dolar, potansiyel olarak 42.000 dolara kadar çıkacağını düşünüyorum.”

Analist Bennett, Bitcoin bu yükselen kanalın içinde kalmasını önemsiyor. Aylık kapanışın 40K olması analiste göre bir dönüm noktasına işaret ediyor. Bu alanda kapanış, Bitcoin için çok büyük bir alan oluşturabilir. Ek olarak analist, 

“Bitcoin’in 45.000 ila 46.000 dolara yükseldiğini görüp görmememiz veya önümüzdeki haftalarda daha düşük bir rotasyon görmemiz için 40.000 ila 42.000 dolar arasında bir menteşe olacak.”

40 bin ve 42 bin dolar direnç bölgesinin kırılması yükselişi daha çok hızlandırmasına işaret. Analist, 42K direncinin üstesinden gelecek olan Bitcoin için 50.000 dolar yolu açılabilir.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin