Piyasa çalkalanırken bu altcoin haftalık yüzde 86 yaptı!

Analist açıkladı: Ethereum rakibi için henüz ralli bitmedi, yeni ATH gelebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto analisti, Ethereum rakibi için iyi tablo beklediğini duyurdu. Zincir üzerindeki ölçümler, merkezi olmayan uygulama platformu için büyük bir talep gösteriyor.

Analist, Ethereum rakibi Near Protocol’ün (NEAR) fiyatının yükselmeye hazır olduğunu söylüyor. Guy, 2.02 milyon YouTube abonesine NEAR’da inşa edilen günlük işlem ve proje sayısının Aralık 2021’den bu yana iki katından fazla arttığını ve protokolün piyasa değeri için potansiyel olarak kazançlı olduğunu söyledi.

Guy ayrıca, protokole kilitlenen benzersiz cüzdan adreslerinin ve toplam değerin de etkileyici bir büyüme kaydettiğini belirtti. Kripto analisti,

“En iyi yanı, Near Protocol’ün piyasa değerinin hala orta aralıkta olması. Yani büyümek için hala çok fazla alana sahip. Olayları bir perspektife oturtmak için, Near Protocol’ün ilk ona girebilmesi için NEAR’ın fiyatını üçe katlaması gerekecek ve bir ayı piyasasına girmezsek bunun makul bir hedef olduğunu düşünüyorum.”

Ethereum rakibi NEAR, yeni ATH için yakıtlarını biriktiriyor

NEAR’ın piyasa değerine göre en büyük on kripto varlığından biri olup olmayacağı konusunda Guy, bunun yaklaşmakta olan kilometre taşlarına bağlı olacağını söylüyor. Near Protocol’ün resmi yol haritasında bahsedilenler bu konuda önemli olacak. Ethereum rakibi, şu an piyasa değeriyle 18. sırada yer alıyor. İlk 10 için imkansız bir durum yok.

Analist için en önemlisinin dinamik yeniden paylaşım olduğunu ve bunun talep arttıkça veya azaldıkça blok zincirinin otomatik olarak ölçeklenmesini sağlayacak olduğunu söylüyor. Guy,

“Yol haritasında belirtilen kilometre taşlarından en önemlisi olduğuna inandığım şey, yıl sonundan önce uygulanması beklenen dinamik yeniden birleştirmeyi tekrar edeceğim. Dinamik yeniden birleştirme, Near Protocol’ün blok zinciri talebine göre parçaları otomatik olarak oluşturmasını ve yok etmesini mümkün kılacaktır.

Basit şekilde açıklamak gerekirse, bir parçanın çok fazla kişi tarafından kullanılması durumunda otomatik olarak ikiye bölüneceği ve çok sayıda kullanıcısı olmayan parçaların otomatik olarak birleşeceği, böylece doğrulayıcıların kaynakları boşa harcamaması ve gereksiz parçaları güvence altına almasıdır. Teorik olarak, dinamik yeniden birleştirme, Near Protocol’ü sonsuz derecede ölçeklenebilir hale getirecektir.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin