Bitcoin 3 aylık direnci kırdı! Bu altcoin'ler de yükselişe eşlik ediyor!
Bitcoin 3 aylık direnci kırdı! Bu altcoin'ler de yükselişe eşlik ediyor!

Analist 80 Bin Dolar hedefini gösterdi Bitcoin 2022 zirvesiyle tanıştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce temkinli yorumcular arasında duruşunu tersi yönde değiştirenlerin sayısının git gide artmasından sonra Bitcoin bu yıl ilk kez 48.000 $ vuruldu.

Bitcoin (BTC), mütevazi bir gecelik düzeltmenin yukarı yönlü hoş bir mola vermesinin ardından 29 Mart’ta 48.000 Dolara ikinci bir sorgulama yaptı.

BTC/USD 1 saatlik mum grafiği (Bitstamp). Kaynak: TradingView

Trader’ın 30.000 Doların altına çöküş konusunda “güçlü şüpheleri” var

Piyasa analistlerinin ortaya koyduğu veriler, bugün Walstreet’in açılışından önce 46900 Dolar seviyesine gerileyen ve devamında 48000 Dolar noktasına dönen BTC/USD kurunu izledi.

Parite, konsolide olurken bile yıllık açılışta desteğini sürdürdü ve 2022 ticaret aralığının gerçekten kırıldığına dair umutları körükledi.

Şimdi, ideal bir senaryoda daha fazla geri çekilme ihtiyacını kabul ederken, popüler tüccar Crypto Ed, bir açıklama yaptı ve ileriye dönük BTC de boğa tarafı hamlelerinde doğru zamanın geldiğini söyledi.

En son YouTube güncellemesinde, “Bugün biraz daha düşüş olmasını umuyoruz. Genellikle bu tür boğa piyasalarında daha fazlası beklenmez” dedi.

Yani geneli itibariyle bakıldığında Ed’in geçen yazın düşük zamanlarından itibaren devam etmekte olan bir inşa sürecini izlediği görülüyor. Bunlar teknik olarak hala yeniden ortaya çıkabilirken, böyle bir durum hakkında “güçlü şüpheler” vardı. Yükselişin devam etmesi halinde, tamamlama hedefi mevcut tüm zamanların en yüksek seviyelerinin ötesindeydi.

Açıklamasının devamında Ed “Bu bana yaklaşık 80.000 dolarlık bir hedef veriyor” dedi.

Bu arada, Bitcoin boğaları 48.000 dolar destek için savaşırken ve aynı zamanda yazı yazılırken, gün içi bir geri çekilme belirtisi görülmedi.

cointelegraph.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin