Beklenen lansman gerçekleşti, bu altcoin %100 fırladı! Yükseliş sürer mi?
Beklenen lansman gerçekleşti, bu altcoin %100 fırladı! Yükseliş sürer mi?

Analist: 2021 altcoin sezonu daha yeni başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, 2021’de Bitcoin’den önemli ölçüde daha iyi performans gösterdi. Bir analiste göre bu, daha büyük bir altcoin sezonuna girmenin önemli bir işaretidir.

2021, kripto para piyasasında şimdiye kadar heyecan verici bir yıl oldu. Tarihte ilk kez kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri  1 trilyon doları aştı.

Ve birçoğunun Bitcoin’in yükselen fiyatı ile ilgisi olsa da, son birkaç gün içinde, altcoinlerin kendi paylarını talep ettiği ve birçok kişinin “altcoin sezonu” olarak bilinen bir piyasa durumunda olduğumuza inanmasına neden olduğu aşikar hale geliyor.

2021 altcoin sezonu: daha yeni başliyor

“Altcoin sezonu”, Bitcoin’in fiyatının altcoinlerinkinden çok daha yüksek performans gösterdiği bir piyasa koşulunu tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Bu, doğrudan BTC baskınlık endeksine yansıtılır ve Bitcoin’in tüm kripto para birimi piyasasının değerine göre payını ölçer.

Twitter’da Secrets of Crypto olarak bilinen bir trader, piyasanın şu anda bir altcoin sezonunun 2. Aşamasında olduğunu belirtiyor.

Şu anda Altseason’a Giden Yol Haritasının 2. Aşamasındayız. Ethereum bir aydır Bitcoin’den daha iyi performans gösteriyor ve parabolik hale gelmeye başlıyor …

pathtoaltseason_twitter

“Altcoin sezonuna Giden Yol”, bu piyasa koşulunun farklı aşamalarını tanımlayan bir grafiktir. Aşama 1, Bitcoin’e ve muhtemelen Ethereum’a giden bir para akışının olduğu zamandır. Burada dikkat edilmesi gereken önemli nokta, bu aşamada ETH’nin Bitcoin’e ayak uydurmakta zorlandığı ve ileri geri gittiğidir.

İkinci aşama (analiste göre şu anda bulunduğumuz yer) Ethereum’un BTC’den daha iyi performans göstermeye başladığı zamandır.

Nitekim Ethereum, bu yıl boyunca etkileyici bir şekilde Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi. ETH, yıl başından bu yana %87 artarken, BTC sadece %15 arttı.

ethbtcusd_chart

“Altcoin sezonuna Giden Yol”un şu anki 2. Aşamasıyla ilgili başka bir şey de paranın diğer büyük hacimli altcoinlere akmaya başlamasıdır. Bunu da gördük. Chainlink’in LINK’i tüm zamanların en yüksek seviyesini görürken, Polkadot’un DOT’u da etkileyici bir performans sergiliyor.

Sırada ne var?

Öncelikle, bu yazı hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ve tarihin gelecekteki olaylar için bir gösterge olmadığını belirtmek önemlidir.

Ancak analistin fotoğrafına göre, sonraki aşamada büyük altcoinlerin parabolik hale geldiği görülecektir. Dahası, güçlü temellere sahip diğer altcoinler de kayda değer kazançlar görmelidir. Altcoin sezonunun son aşamasında, “büyük değere sahip altcoinler tamamen dikey hale gelmesini ve patlama yapmasını bekliyoruz.”

Bu haber ilk defa cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin