AML Bitcoin
AML Bitcoin

AML BitCoin, Danışma Kurulu’na Dr. Ricaurte Vasquez’i Ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain teknolojisinin ve Kripto Para birimlerinin tanımlanmasını destekleyen bir kuruluş olan NAC Foundation öncülüğünde kurulmuş olan AML BitCoin, Danışma Kurulu’na Dr. Ricaurte Vasquez’i eklediğini duyurdu.

AML Bitcoin, kripto para sektöründe (KYC) müşteri kimlik doğrulama ve kara para aklamayı önleme gibi oldukça öneme sahip alanlar üzerine yoğunlaşıyor. Kadrosuyla dikkat çeken proje, danışma kurulu üyelerini de tanıttı.

Dr. Vasquez, Panama Kanalı Başkanı ve Panama Cumhuriyeti Genel Sekreteri olarak görev yaparak dijital para birimlerinde aktif rol oynayan en önemli Latin Amerika siyasi liderlerinden biridir. Latin Amerika’daki yoğun tecrübesi, AML BitCoin’in bölgedeki operasyonları ve Panama Kanalı’nı içeren hükümet birimlerinin ödeme sistemlerini genişletmesine büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

Ricaurte Vasquez

NAC Foundation CEO’su ve AML BitCoin kurucusu Marcus Andrade:

“Yönetim kurulumuz çeşitli bilgi, yetenek ve tecrübeye sahip liderlerden oluşuyor ve onların yardımlarıyla AML BitCoin’in küresel kalkınma hedeflerine ulaşacağından eminim.”

“Dr. Vasquez, özellikle Latin Amerika’da ve dünya çapında saygı gören bir lider. Onu ünlü ve büyümekte olan danışma Kurulu’na dahil etmekten büyük heyecan duyuyoruz”

dedi.

Dr. Ricaurte Vasquez, Orta Amerika ve Karayipler, Ulusal İcra dairesi başkanı, İdari ve İktidar Yöneticisi, Latin Amerika için ise Devlet İşleri ve Politikaları Başkan Yardımcısı görevlerini yürütmüştür.

Vasquez’e AML BitCoin Kurulu Danışmanlarından John Crawford, Raymond Robertson, Neil Sunkin ve Natko Vlahovic eşlik ediyor. Ayrıca John Crawford, İskoç Parlamentosu’nun eski bir üyesi ve Halogen Communications’ın kurucu ortağıdır.
Crawford’un stratejik zekâsı ve Avrupa’daki muazzam temasları, AML BitCoin’in hükümet işleri alanının yanı sıra şirketin kapsamlı medya kampanyasına büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

İletişim deneyimine Strathclyde Yolcu Taşımacılığı, Herald, Muhafazakâr Parti Burn Stewart ve diğer pek çok İngiliz şirketi ve kurumlarla çalışma dahildir.

Danışma Kurulu üyesi Raymond Robertson, 20 yıldır İskoçya, Westminster ve Avrupada siyasi bir liderdir. Aynı zamanda kriz yönetimi ve stratejik danışmanlık alanlarında uzmanlaşmış, aranan bir siyaset stratejistidir.

Neil Sunkin, 1985 yılından bu yana sivil dava üzerine odaklanarak hukuk uygulamaya başladı. Kripto para sektörü ve dijital varlık piyasasını düzenleyen kanunlarla ilgilenecek.

Natko Vlahoviç, Hırvatistan’ın en güçlü ve saygın hükümet ilişkileri ve lobicilik firması olan Vlahovic Group LLC’nin kurucusu ve genel müdürüdür. Vlahoviç, aynı zamanda Hırvatistan’daki Amerikan Ticaret Odası’nın lideridir. Hırvat iş dünyasının çıkarlarını destekleme konusunda uzmanlaşmış Vlahoviç, AML BitCoin’in çıkarları konusunda da ciddi destek sağlayacak.

Dr. Vasquez,

“AML Bitcoin’i Kripto para sektörünün heyecan verici ve hızla büyüyen dünyasında üstün AML / KYC’nin biyometrik tanıma uygunluğudur” diye tanımladı.

“Danışmanlarımızın tamamı, AML BitCoin misyonunu ilerletme fırsatı elde etmektedir.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin