Coinbase borsası BUSD hakkında kritik kararını açıkladı

Amerikalı kripto borsası Coinbase, ikinci çeyrek bilançosunu açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 9 Ağustos Salı günü, kripto borsası Coinbase, bu yılın ikinci çeyrek bilançosunu açıkladı. Şirket, 2022’nin ikinci çeyreği için kazançlardan çok zarar bildirdi. İkinci çeyrekte borsa, şaşırtıcı bir şekilde 1 milyar dolar zarar paylaştı.

Coinbase’in hisse başına kaybı, beklenen 2.65 dolardı. Ancak gerçekleşen kayıp5 dolar yakın oldu. Tam olarak kripto borsasının kaybı 4.95$ olarak gerçekleşti. Ayrıca şirket, beklenen 832,2 milyon$’a kıyasla, ikinci çeyrek geliri 808,3 milyon$ gelir oranını yakalayabildi.

Ayı piyasasında Coinbase zarar açıklamayı sürdürüyor

Coinbase’in geliri, kripto pazarındaki erimenin ortasında geçen yılın ikinci çeyreğinde %64’ten fazla düştü. Perakende işlem geliri de %66 düşerek 616,2 milyon $ olarak gerçekleşti. İşlem gelir dağılımına bakarsak, Bitcoin gelirin %31’ini, Ethereum ise gelirin %22’sini oluşturuyor.

Coinbase’in net zararı da bir önceki yılın aynı çeyreğinde elde edilen 1.59 milyar dolarlık gelire karşı 1.1 milyar dolara genişledi. Coinbase’in kripto varlıkları Haziran çeyreğinin sonunda 428 milyon dolardı. Bu, Mart çeyreğinin sonunda 1 milyar dolarlık varlıklardan %50 düşüş oldu. Şirket, hissedarlara seslenerek şunları söyledi:

“2022 yılının ikinci çeyreği, kripto şirketleri için bir dayanıklılık testi ve genel olarak karmaşık bir dönem oldu. Dramatik piyasa hareketleri, işlem gelirini etkileyen kullanıcı davranışını ve işlem hacmini değiştirdi. Buna karşın risk yönetimi programımızın gücünü de vurguladı.”

Coinbase hisselerinde düşüş

Coinbase Salı günü ikinci çeyrek sonuçlarını açıkladığı anda, COIN stoğu %10’dan fazlaydı. Bilançonun gelmesiyle beraber piyasa sonrası saatlerde ek %5 düştü. COIN hissesi şu anda 80 doların üzerinde işlem görüyor.

İkinci çeyrekte, COIN stoğu değerinin %75’ini kaybetti. Platformdaki varlıklar, 256 milyar dolardan çeyrek çeyrekte 96 milyar dolara düştü. Coinbase,

“İkinci çeyrekte net çıkışlar görmemize rağmen, bu davranışın çoğunluğunun, kriptolarını başka bir platforma çekmek yerine geleneksel için kriptoyu riske atan ve satan kurumsal müşteriler olduğunu gözlemledik. Sonuç olarak, toplam kripto piyasası kapitalizasyonundaki pazar payımız ilk çeyrekte %11,2’den %9,9’a düştü.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin