featured

Amerikalı düzenleyiciler, kripto dostu banka olan Sıgnature Bank’ı kapattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen haftanın en büyük olaylarından biri olan Sıgnature Bank’ın iflası piyasaya bomba gibi düşmüştü. Amerika’nın dört bir taraftan kripto endüstrisini sıkıştırmasına rağmen sonuçlar yeterince etkili olamadı. Anlık düşüşler ve kayıplar olsa da piyasadaki toparlanma yeniden görüldü. Fakat bu saldırıların ilk ya da sonu olmayabilir. Düşüş ve çıkışların yine savaş haline geleceğini görebiliriz.

Kripto endüstrisine bir başka büyük darbe olarak, düzenleyiciler bir başka kripto dostu banka olan Signature Bank’ın kapatıldığını duyurdu. Silicon Valley Bank’ın (SVB) geçen haftaki çöküşü, şimdiden kripto alanında sarsıntılara yol açmıştı.

Hem Sign hem de Silvergate, müşteriler, borsalar ve hedge fonlar arasında hızlı ödemeler sağlayan dijital varlık likiditesinin destekçileriydi. Signature, Signet adlı bir ödeme ağı çalıştırarak kripto müşterilerinin istedikleri zaman 7×24 dolar cinsinden gerçek zamanlı ödeme yapmalarını sağladı.

Sıgnature Bank, görevine artık son verdi

Signet’in faaliyet dışı kalmasıyla birlikte, kullanıcıların borsalara hızlı bir şekilde para taşıma ve borsalardan çıkma kabiliyetini ciddi şekilde etkileyecek. Bunun sonucunda da kripto piyasası likiditesini ciddi şekilde etkileyecektir.

Signature Bank’ın kapatılacağına dair duyuru, pazar gecesi geldi. 12 Mart Pazar günü New York eyalet düzenleyicileri bankanın kapanacağına dair haberi paylaştı.

Tüm mevduat sahiplerinin pazartesi günü paralarına erişebileceği belirtildi. Hafta sonu konuya ilişkin Binance CEO’su önemli bir mesaj yayımladı. Changpeng Zhao, “kripto dostu bankaları kapatmak için koordineli bir çaba” olduğunu vurguladı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin