Amerikalı borsalar daralmaya giderken, Bitget çalışma sahasını genişletiyor

Amerikalı borsalar daralmaya giderken, Bitget çalışma sahasını genişletiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında yaşanan çöküşün ardından pek çok borsa dalmaya gitti. Özellikle bu daralmayı Amerika tarafından daha çok gördük. Amerika’nın önde gelen kripto para borsası Coinbase, işe alımı yavaşlattı, hatta mevcut pozisyonlarında da daralmayı tercih etti. Ancak bazı borsalar büyümeye devam ediyor ve hiçbir şekilde hız kesmiyor.

Kripto borsası Bitget, önümüzdeki altı ay içinde işgücünü ikiye katlayarak 1.000’e çıkarmayı planlıyor. Daha fazla çalışana ihtiyaç duyan borsa 6 aylık dilimde ekibe yeni kişileri dahil edecek.

Singapur merkezli kripto borsası Bitget, Perşembe günkü bir haber bülteninde, mevcut piyasa düşüşüne rağmen önümüzdeki altı ay içinde işgücünü ikiye katına çıkarmayı hedefliyor.

Bitget yeni alımlarla ekibini genişletecek

İkinci çeyreğin başından bu yana genel kripto piyasası, birçok projeyi yarıda kesen ve çeşitli küresel kripto operatörlerinde personel sayısında azalmalara yol açan düşüş eğiliminde.

Yine de 2018 yılında kurulan ve kullanıcılarına kripto kopya ticareti sunan Bitget, mükemmel olmayan piyasa koşullarında büyüme yaşıyor.

Bitget’in genel müdürü Gracy Chen konuyla ilgili duygularını şu şekilde dile getirdi:

“Bu yılın başlarında, türev işlem hacmimizin Mart 2022’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,69 milyar dolara ulaştı. Son 12 ayda işlem hacmimiz 10 kattan fazla arttı. Dahası, kullanıcı tabanımız da önemli ölçüde büyüyerek dünya çapında iki milyon kullanıcıya ulaştı.”

2021’in başında, Bitget’in 150 kişilik bir ekibi vardı ve 2022’nin ortasına kadar üç kat artış elde etti. Şirket, ilerlemeye devam ederken, yıl sonuna kadar çoğunlukla ürün geliştirme ve müşteri hizmetleri alanlarında olmak üzere yaklaşık 500 yeni işe alım yapmayı hedefliyor.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin