Tarihin en büyük kripto organizasyonu: Blockchain World Conference
Tarihin en büyük kripto organizasyonu: Blockchain World Conference

Amerika’da gelmiş geçmiş en büyük kripto organizasyonu düzenlenecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain World Conference adını taşıyan ve bugüne kadarki en geniş çaplı Blockchain etkinliği olması beklenen Blockchain etkinliği, 11 Temmuz’da New Jersey’de başlıyor. Tarihin en büyük kripto organizasyonu, son gününde ise John McAfee’yi ağırlayacak.

Etkinliğin resmi web sitesi bwcevent.com‘a göre Blockchain konferansına üç gün boyunca, New Jersey Atlantic City’deki Harrah’s Resort ev sahipliği yapacak. 8000’den fazla katılımcı ve 100’ü aşkın konuşmacının yer alacağı etkinlik, 120.000 metrekarelik sergi alanında yapılacak. Etkinlikte ayrıca 25.000 kişinin katılması beklenen küresel bir kitleye canlı yayın yapılacak.

Son gün sahnede John McAfee olacak

3 gün sürecek kapsamlı Blockchain networking’inin ardından etkinliğin sonunda kripto para kralı John McAfee sahnede olacak. McAfee, tek bir lafıyla kripto para piyasalarını adeta yerinden oynatabilen bir isim.

McAfee’nin yanı sıra, sayısız diğer önemli CEO’lar, CTO’lar ve kripto projeleri MD’leri, bu konferansta konuşmalar gerçekleştirecek.

Blockchain World Conference
Blockchain World Conference bilet fiyatları

Biletler ateş pahası

Etkinliğin bilet fiyatları görenleri hayrete düşürüyor. Öyle ki dünya genelinden birçok kripto meraklısı ve profesyoneli, bilet fiyatlarından ötürü etkinliğe katılmayı reddediyor. 15 Haziran öncesinde yapılan alımlarda uygulanan indirimlerle dahi bilet fiyatları 746-3000 dolar aralığında seyrediyor.

Hatta Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin bile bilet fiyatlarından ötürü etkinliğe katılmayı reddettiğini duyurdu.

En büyük kripto organizasyonu, bilet fiyatları bakımından da en büyük

Etkinlik hiç şüphesiz Blockchain’in geliştirilmesi ve kripto endüstrisinin adopsiyonu bakımından büyük önem teşkil etse de bu tarz etkinliklerin seçkin finans elitlerine fayda sağlamaktan ziyade, herkes için erişilebilir hale getirilmesine çalışılması gerekiyor. Aksi halde yapılan şeyin ‘en büyük kripto organizasyonu’ sıfatını taşıyan bir şovdan öteye gitmesi beklenemez.

cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin