Amerika, likidite sıkışıklığından dolayı FTX’i incelemeye aldı!

Amerika, likidite sıkışıklığından dolayı FTX’i incelemeye aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın kripto para birimi değerlerinde potansiyel olarak yeni düşüşlere yol açabilecek durum öz konusu olabilir. Uzmanlar, bir kripto çöküşüne doğru ilerlediğini tahmin ediyor. FTX ve Alameda Research durumu ortaya çıktıktan sonra kripto piyasası, FTX Token’ın (FTT) 24 saat içinde yaklaşık %80 oranında düştüğü bir kripto çöküşü gördü. 

Binance CEO’su CZ, şirketinin potansiyel olarak FTX’i satın alacağını açıkladıktan sonra , tüm kripto para birimlerinin fiyatları düşüşe geçti. Aslında bu gelişme ilk baş olumlu olarak yansıdı. Fakat hemen peşinden daha derin düşüşler geldi.

Bir Bloomberg raporuna göre, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu yetkilileri, kripto borsası FTX’i araştırıyor.

Amerika’dan soruşturmayla ilgili doğrulama geldi

8 Kasım Salı günü ABD’nin soruşturma içinde olduğu iddiaları gelmişti. Bugün yabancı kaynaklara göre doğrulanmış oldu.

Soruşturma, FTX’in likidite sorunları ve müteakip çöküşün yanı sıra FTX ile Amerikan iştiraki FTX.US arasındaki ilişki arasında müşteri fonlarının ele alınmasına odaklanıyor. Bloomberg, konunun hassasiyeti nedeniyle kayıtlarda konuşmayı reddeden iki kaynağa atıfta bulundu.

Dün FTX’in Binance tarafından olası bir satın alma anlaşmasına vardığı haberi kripto endüstrisini hayrete düşürdü. Zaten dönen bir dijital varlık pazarında daha fazla oynaklık yarattı.

bitcoinmagazine


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin