American Express son yatırımıyla kripto para alanına göz kırptı, kamuoyu heyecanlandı
American Express son yatırımıyla kripto para alanına göz kırptı, kamuoyu heyecanlandı

American Express son yatırımıyla kripto para alanına göz kırptı, kamuoyu heyecanlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün yayımlanan bir basın açıklamasına göre American Express, girişim birimi aracılığıyla kripto para ticaret platformu FalconX’e yatırım yaptı. Dünyaca ünlü ödeme devinin kripto dünyasına yaklaşması kamuoyu tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

American Express, FalconX yatırımı ile kripto para alanına yakınlaşıyor

Amex Ventures Global Başkanı Harshul Sanghi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:

FalconX, tek bir yerde keşif ve fiyatlandırma sağlayan bir platform aracılığıyla giderek karmaşıklaşan dijital varlık alanına basitlik getirmeye yardımcı oluyor.

FalconX’e ne kadar yatırım yapıldığı hâlâ bilinmiyor ancak bu gelişme, AmEx’in kripto para keşfinde bir başka adımı temsil ediyor.

Sanghi, Amex Ventures’ın ödeme ekosistemlerinde ortaya çıkan alanların tepesinde kalmak için girişimlere yatırım yaptığını söylüyor.

Geleneksel varlıklar sektöre ilgi duymaya başladı

FalconX CEO’su ve kurucu ortağı Raghu Yarlagadda yaptığı açıklamada, “Kripto para birimlerini enflasyonist bir koruma olarak ekleyen geleneksel varlık yöneticilerinin artan ilgisini görüyoruz,” dedi ve ekledi:

FalconX’in ürün sunumunu genişletmek için yatırım yapmaya devam ederken, American Express Ventures’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

FalconX CEO’su ve kurucu ortağı Raghu Yarlagadda ise şunları söyledi:

Kripto para birimlerini enflasyona karşı bir koruma olarak ekleyen geleneksel varlık yöneticilerinin ilgisinin arttığını görüyoruz. FalconX’in ürün sunumunu genişletmeye yatırım yapmaya devam ederken, American Express Ventures’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

FalconX nedir?

FalconX, geleceğin simgeleştirilmiş ekonomisi için bir bağlantı dokusu inşa ediyor. Hepsi bir arada bir çözüm olarak, teknolojisi şu anda yüzlerce kurumun milyarlarca dolarlık kripto para birimi ticareti, kredisi ve takas işlemlerini gerçekleştirmesini sağlıyor. Şirket, Accel, Accomplice VC, American Express Ventures, Coinbase Ventures, Fenbushi Capital, Flybridge Capital Partners, Lightspeed Venture Partners ve Avon Ventures tarafından destekleniyor. Şirketin ABD, Hindistan ve Malta’da ofisleri bulunuyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin