featured

Dikkat çeken gelişme: Amazon’dan yeni kripto para hamlesi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elevate Brands, Amazon pazaryeri satıcılarının Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinde ödeme almasına izin vermek için Coinbase Prime ile ortaklığını duyurdu.

Elevate Brands, Amazon FBA’da işletme satın almak ve işletmek için çalışıyor.

Kripto benimsenmesinde büyük bir hareket

Kripto aracılığıyla bir iş anlaşmasının sonuçlandırılması, kripto para biriminin benimsenmesini artırmaya yönelik önemli bir adım olarak görülüyor. Elevate, Amazon’da çıkış işlemlerinin bir parçası olarak kripto sunan ilk toplayıcı olacak.

Elevate Brands CEO’su Ryan Gnesin, bu gelişme hakkında şunları söyledi:

Bu hareket bizi yeni bir dijital çağın ön saflarına koyuyor. Amazon Lojistik satıcılarının kriptoda zaten köklü olduğunu öğrendik, bu nedenle Amazon ekosisteminde Cash veya Coin seçeneğini sunan ilk şirket olmaktan heyecan duyuyoruz.

Gnesin, Coinbase ile ortaklığın Elevate’in marka bilinirliğini artırmaya bir adım daha yaklaşmasını sağlayacağını ekledi.

Gi2021’de Elevate, Nick Eary’nin şirketini satın aldı ve Eary artık Bitcoin şeklinde ödeme alacak. Bu işletmeler, Coinbase Prime üzerinden ödeme alarak düşük ücretlerden ve yüksek işlem hacimlerinden faydalanacak. Eary, Elevate’in Cash and Coin programının ilk Bitcoin alacaklılarından biri.

Girişim bir tavsiye programına kadar uzanıyor

Elevate Brands, yalnızca satın alma programında değil, aynı zamanda tavsiye programında da kripto ödemelerine sahip olacak. Başarılı bir tavsiye, bir kişiye nakit veya kripto olarak 500.000 $ ‘a kadar kazanç sağlayacak.

Empowery Ecommerce Cooperative kripto üzerinden ilk tavsiye ödemesini aldı. Kuruluşun kurucusu Steve Simonson, kuruluşun Cash or Coin programının “üyelerimizi kriptonun dünyayı nasıl değiştirdiği hakkında daha fazla bilgi edinmeye teşvik etmek için eşsiz bir fırsat” olduğuna inandığını söyledi.

Elevate Brands, 32 Amazon FBA özel markasını satın alarak portföyünü genişletti. Şirket şu anda ayda üç ila dört iş rekoru elde ediyor. Kısa süre önce ikinci merkezini Austin, Teksas’ta açtı. 2021’de küresel pazarlamacılar ve operatörler ağı %500’ün üzerinde arttı.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin